hur man installerar en båt ankarspel

hur man installerar en båt ankarspel

Installera ett elektriskt ankarspel på båten, om arbetet utförs under en sjöman-liknande sätt kan eliminera slitsamt insats av dragande en våt ankarlina och ett tung ankare ur vattnet när du förbereder att lämna din ankarplats. Kontrollerna är placerade på vinschen, vilket innebär att omfattande kabeldragning är onödigt. Dessutom är vinschen mindre troligt att klaga på ryggvärk och bör ditt ankare vara förorenat i papperskorgen eller ogräs på botten, att vinschen kan ge mer makt till på problemet än du kan.

Du behöver:
Borra
. Maskeringstejp.
Marina lim-och tätningsmassa.
Skruvmejsel.
Säkring.


1.
Ställ monteringsmallen som kommer med vinschen på däck. Markera för fästhålen skruvhålen i mallen på däck med ett fett penna.
2.
Borra hål i däcket där vinschen skruvarna (medföljer vinsch) kommer att införas.
3.
Lägg maskeringstejp på däck för att markera ut kanterna på det område där basen på vinschen kommer att ställa. Applicera ett marint lim-och tätningsmassa till botten av vinschen bas och till däck område där basen på vinschen kommer att placeras.
4.
Ställ vinschen på plats, sätter skruvarna genom basen på vinschen och in i däcket. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel bara tillräckligt så att lim-och tätningsmassa pressar på maskeringstejp. Låt limmet tätningsmedel härda i 24 timmar. Efter 24 timmar, dra åt skruvarna och ta bort maskeringstejp från däck, dra upp häftmassa som har satt upp på bandet.
5.
Stäng av din båtens el service vid dess huvudbrytare, som ligger på toppen av brytaren rutan. Anslut vinschen makt leder till båtens makt buss. Strömkabeln har en in-line fuse i den, vrida säkringen transportören, ta bort säkringen och kontrollera dess tillstånd. Byt säkring-om nödvändigt-med en säkring dimensionerad för samma antal ampere. Anslut vinschen s jordledare till båtens ostridigt.

Tips och varningar


 • Om du väljer att installera en ANKARKLYS eller bogrulle brukar de säljs separat på samma plats där du köper din vinsch.


 • Relaterade artiklar


  fisketurer i Falmouth, Massachusetts
  båt säkerhetsutbildning
  Vad kan jag göra för att förbättra min 32 grader ikonen x paintball gevär?
  hur att rigga fiske nylon fingerborgar
  nybörjare vita vatten kajak rekommendationer
  hur vinterförbereder vattentankar
  Hur man knyter en San Juan mask
  hur spolen linjen utan att vrida den fiskelina
  information om inline skate hjul
  Hur man uppskattar vindhastighet för en prickskytt