tips om smuts go kart racing

tips om smuts go kart racing

go-kart växer i popularitet, särskilt på landsbygden där det finns utrymme för spår som ska byggas. Sporten är ganska krävande, men om du följer dessa tips kan du vara ett bättre Kart Racer.

Vara i form

Att vara i god form är en integrerad del av kart, med särskild tonvikt på armar och överkropp. Lyft vikter, gör pull-ups och övningar spänning förbereder dig för långa lopp. Köra och vistas i god hjärt-form kommer att hindra musklerna från tröttsamt och hålla dig från att förlora kontroll över din bil eller förlora hastighet.

Koppla av medan racing

Medan styrka krävs för att hålla hjulet kvar på höga hastigheter, avslappnande under körning är också viktigt så stor kart handlar om precision och jämnhet, så som förvandlar kan göras i den bästa vinkeln som möjligt. Om du är spänd när du gör svängar, kommer din körning att oberäkneligt och ryckiga, kostar dig tid och möjligtvis orsakar att du förlorar kontrollen av karten. Låt maskinen göra det mesta av arbetet, bär dig runt blir smidigt och så snabbt som möjligt.

Släpp gasen, trycker broms

Även om du vill gå så snabbt som möjligt på öppna spårsträckningar, släppa gaspedalen på varv måste göras för att göra den svängen, samt att peka på bromsen för att låsa hjulen och svänga baksidan av Kart runt. Detta är inte det lättaste tekniken att lära sig utanför bat, som en kombination av att släppa gaspedalen och trycka på bromsen kan tidsinställda fel och förstöra fart. Men övning ger färdighet och när denna teknik behärskas, skarpa kurvor blivit mycket lättare och lite snabbare går förlorad.


Relaterade artiklar


hur man kan fånga stora bluegill
hur man beräknar kulle betyg
hur man läser Topo kartor för jakt
gelcoat båtreparationsverksamhet
hur du anpassar en airsoft pistol
hur du kan få en vattenflaska på cykel
hur du redigerar en båt trailer
hur man sätter en motor på kanot
hur man rengör mässing vs polering omlastning mässing
hur man blöda hydraulisk styrning marina