greatland utomhus tält instruktioner

greatland utomhus tält instruktioner

Greatland tält är gjorda av NorthPole och säljs av Target. Tälten kan också hittas genom Amazon. com och eBay. Det finns flera modeller av Greatland tält, från enkla två-person kupoler att multiroom tält som rymmer upp till åtta personer. Oavsett vilken Greatland tält du har, är installationsproceduren liknande, och tälten kommer med allt du behöver för att få dem lägrade snabbt

Ready. tältet

Sprid ut tältet på marken på en plan yta. Om det behövs, ta bort stenar och kvistar från marken innan du lägger ner tältet. Montera stolpar som kommer med tält och placera dem över färgkodade ärmar som matchar varje pol.

Montera Tält

Skjut stängerna genom lämpliga ärmarna. Efter de är i ärmarna, båge polerna försiktigt för att göra tältet dyker upp. Fäst stängerna till tältet genom att skjuta stiftet ringarna vid basen av varje pol hylsa i hålet i stolpen.

Slutför

Fäst rainfly genom att kasta den över tältet och anpassa den till dess form fluglinor upp med tältet. Flugan har krokar klipp in i ringarna på botten av tältet nära polerna. Efter klippning flugan på plats, satte ner ett liggunderlag som matchar tältet form och säkra tältet med den medföljande insatsen.


Relaterade artiklar


Hur snabb är Polaris 600 IQ?
hur man kan stödja en trä paintball bunker
hur man kan rena smutsigt vatten
hur du tar bort fläckar från teak
sensommaren Bass Fishing tips
slät-vatten forsränning på Grand Canyon Coloradofloden
hur du tar bort envisa fläckar båt
hur att rigga en Sheffield flyta för steelhead flyta fiske
hur man underhåller en täckande vinylen båt med plastfönster
marina ljus krav