hur man rengör dykutrustning

hur man rengör dykutrustning

En av de många saker som dykare lärs när de reste sina dykcertifikat är hur man underhåller sin utrustning. Salt avlagringar kan vara mycket skadlig för GRODMANSUTRUSTNING. Det bästa sättet att du kan behålla din utrustning genom att ta tid att ordentligt spola din utrustning ren, oavsett hur trött man kan vara. Rengöring dykutrustning kräver inte någon särskild utrustning. Allt du egentligen behöver är ett badkar med dusch kvarstad och ett ställe att hänga din våtdräkt på tork

Du behöver:.
Badkar med dusch munstycket.
Kläder hangar.
Handduk.


1.
Skölj bort alla dina dykarutrustning med färskt vatten för att avlägsna saltavlagringar. Tillsynsmyndigheten ska sköljas medan den fortfarande är fäst på tanken och tanken ventilen håller öppet. Upphäva din snorkel, mask, fenor och viktbälte lufttorka.
2.
Ta munstycket och spraya in vatten i din våtdräkt och och insidan av ditt dyk tossor. Vänd din våtdräkt ut och in så att du noggrant kan ta bort salt och sand.
3.
Applicera en våtdräkt balsam. Om lukter är ett problem, sedan lägga en våtdräkt balsam som passar Fresh Våtdräkt Shampoo Balsam till ditt sista sköljningen, enligt instruktionerna på förpackningen.
4.
Hang våtdräkt och dyka tossor på tork. Våtdräkt bör hängas upp, inifrån och ut, på en kläder hangar rinna torr. Dyk tossor bör också hängas upp att dropptorka.
5.
Rengör insidan av bärighet ersättning enheten (BCD) urinblåsan. Tryck nedåt på tömma knappen på slangen och låt vattnet in genom avgasventilen förrän det är en tredjedel full sedan blåsa upp resten av vägen med luft. Skaka BCD så att vattnet swishes runt insidan.
6.
Vänd BCD upp och ner för att tömma ut vattnet genom avgasventil.
7.

blåsa Delvis BCD innan de förvaras det så att insidan av urinblåsan inte klibbar ihop.
8.
Tryck nedåt på rensknappen på regulatorn till Kontrollera att det inte finns något vatten i regulatorns första steg.
9.
Stäng ventilen på tanken och ta bort regulatorn från tanken. Torka dammskyddet antingen med en torr trasa eller genom att blåsa luft från tanken på dammskyddet. Sätt tillbaka dammskyddet på regulatorn och torka den med en ren handduk.


Relaterade artiklar


hur rigg skära bläckfisk fiske
hur gör mål i bowling
hur man bygger en campingplats grill
hur man bär Rollerblade skydd
hur man filet en gös gädda
hur man köper en Stubben sadel
hur du ställer in en badminton netto
redskap grunderna för bergsklättring
Hur man säljer paintball gevär
hur storlek kanotpaddlar