cykelhållaren alternativ för lastbilar

cykelhållaren alternativ för lastbilar

Det finns en mängd olika alternativ cykelhållaren som främst beror på din lastbil konfiguration, vare sig det är en flatbädd, SUV eller Jeep. Icke desto mindre kan du dela upp de olika alternativen cykelhållaren i breda kategorier som hänför sig till varje rack specifika verktyg och funktion

flak cykelställ

Denna typ av cykel rack passar bäst på pick-up lastbilar eller lastbilar som har en" platt säng. "Det finns flera olika alternativ inom denna kategori. Du kan ha en cykel rack som fäster vid" porten "av pick-up med en metall bifogad fil med hjälp av remmar att fästa cyklar till grinden. En mer komplex konfiguration innebär en monterad och förhöjda rack som sitter på sidorna av flatbädden som cyklar stå. Slutligen kan du helt enkelt använda spännband som säkrar att cykeln, som står upprätt i mitten av flatbädden.

Hitch Monterade cykelställ

En vanlig dragkrok monterad cykel rack fäster den runda bollen metallen på baksidan av lastbilen. Det är en metall bar som står vertikalt från metall boll eller problem. Från denna vertikala metall bar är ett horisontellt streck med olika platser för vila och band ner cyklar. Alternativt kan du bifoga en cykel rack som är en metall plattform som cyklar stå. En sådan cykel rack är känd som "everthere" cykel rack. Den everthere cykelhållaren är perfekt om du konsekvent kan lasta din cykel från din lastbil, eftersom det är den bästa rack för detta ändamål.

Takmonterad cykelställ

Det är några av de vanligaste typerna av cykelställ, och som namnet antyder, montera de på taket på bilen genom att passa in i regnet rännor. I vissa situationer har lastbilen redan en inredning och du kan enkelt bandet cykelhållaren till toppen av lastbilen. Överväg att helt enkelt köpa band för din lastbil om du redan har en fabriksinstallerad takräcke.

Spare däcket monterat cykelställ

Om din lastbil eller SUV har ett reservdäck monteras på baksidan av fordonet, det bästa alternativet är reservhjulet monterat cykelhållaren. Du kan också använda en dragkrok monterad cykel rack, men det är mycket svårare att fästa med reservdäcket i vägen. Med tanke på denna cykel rack är egenart, det finns inte många alternativ inom denna breda kategori.


Relaterade artiklar


leda isfiske jiggar
hur snöskoter i backcountry
hur man packar en kajak
hur man bygger gevär ställningar
hur man lägger på en typ jag flytväst
hemlagad wakeboard rack
hur man använder promelas som bete
hur täta en träbåt
hur man rengör dykutrustning
hur man skiljer gevär ärenden från pistol fall