hur man identifierar en ny Jersey Shore fågel

hur man identifierar en ny Jersey Shore fågel

New Jersey strandlinjen är hem för en mängd fågelarter, med ingen bättre plats att se dem än Edwin B. Forsythe National Wildlife Refuge. Fågelskådare har möjlighet, särskilt under våren och hösten, för att se stranden fåglar som lever i New Jersey eller håller på att migrera norrut eller söderut. Du kan gå till denna 40. 000 hektar stora yta och att identifiera ett antal av dessa fågelarter om du är medveten om några av sina funktioner och vanor
1.
Lyssna efter kontrollampa kallelse skrattande mås. Detta fiskmås art har en omisskännlig rop som ekar mänskliga skratt, som låter som "ha-ha-ha. " Fågeln har en grå rygg, vit mage och hals och ett svart huvud som gör det verkar som om det bär en huva.
2.
Erkänn snöhäger från dess vita fjäderdräkten. En hägrar kan vara så höga som 32 inches och kommer att vandra längs stranden och inre dammar letar efter fisk, kräftdjur och andra ätbara varelser. Den snöhäger är alla vita utom de gula propositionen långa svarta ben och gula fötter. Notera den långa plymer som kommer fram i huvudet under fågelns häckningssäsongen.
3.
Skilj fiskgjusen genom sitt uppträdande. Detta 2-fot lång rovgiriga fågel, en så kallad fisk hök, lever upp till sitt smeknamn genom att dyka från luften i vattnet att ösa upp fisk. Fiskgjusar ses ofta som transporterar fisk bort till sina bon, med fisken alltid placerad med huvudet för att göra flygningen aerodynamiska. En fiskgjuse bo är mycket stort, och det är en samling av pinnar vanligtvis bygger på telefonstolpar och konstgjorda plattformar i eller nära vattnet.
4.
urskilja fisktärna från liknande strand fåglar av den svarta "hatt" på toppen av huvudet. Både honan och hanen har detta drag --- en svart område på huvudet som sträcker sig ner i nacken på fågelns hals. Den typiska fisktärna blir drygt en fot lång och har mörkare grå på ryggen, ljusare grå på undersidan delar och en rödaktig propositionen.
5.
Identifiera sandlöpare av hur dessa fåglar samlas i antal. Du kan ofta se dussintals av dem tillsammans, men risken är att när du upptäcker ett sandlöpare det kommer att köra längs stranden i grupper om tre till sex fåglar. En sandlöpare är en typ av frodig grönbena och har en brunaktig överkroppen med många fläckar. Vingarna har vita ränder på dem som du lätt märker när fågeln flyger.


Relaterade artiklar


kajak tips & tekniker
Hur man testar en 2: a regulator skede scuba
hur man tränar pool utan ett biljardbord
historia olympiska basket
hur stor en västerländsk schabrak
hur du tar bort lukten från en duk tält
hur man förbereder ett rådjur för axel montera
hur man demonterar en Ruger 10/22
hur man rigga en jigg huvud för fiske
båtliv regler för att skydda manater