Hur konvertera utomhus cyklar till stationära cyklar

Hur konvertera utomhus cyklar till stationära cyklar

Många människor dra nytta av cykling. Däremot kan geografisk placering eller dåligt väder visar sig vara avskräckande på utomhus cykling. Ett alternativ är att konvertera en väg cykel eller en mountainbike till en inomhus cykel. Konverteringen är enkel, kräver endast ett minimum av utrustning och ger möjlighet till en bra träning i hemmet eller på kontoret

Du behöver:.
Road eller mountainbike
. Stillastående cykel står.
Skiftnyckel eller tång.


1.
Avgöra vilken typ av stationära monter ska köpas. Det finns flera typer av står till förfogande. Enkel design innebär att man bakdäck på cykeln sitter på rullarna medan stöds av en metallram. Andra står får funktionen magnetmotstånd som kan justeras av föraren.
2.
Välj en plats i hem, kontor eller annan inomhusmiljö som är lämplig för ridning. Området kommer att behöva en matta eller annan typ av vadderad yta. Det bör finnas tillräckligt med utrymme för rörelse runt cykeln och stå.
3.
Köp ett stativ som är nära de flesta passar behov och budget för föraren. Många handlare säljer stationära står, och även erbjuda dem på nätet. Tänk på att står kan vara tunga och resultera i ytterligare fraktkostnader.
4.
Följ tillverkarens anvisningar för att ställa upp och installera cykeln i stationära monter. Inrättandet kan innebära avlägsnande av cykelns bakhjul. Se till att följa alla riktningar och säkra alla kopplingspunkter. Vissa står kräva att framhjulet ska tas bort.
5.
Läs anvisningarna för driften av en cykel på ett stativ. Innan du försöker cykla monteras i en monter, förstår justering förfaranden och operativa risker för att undvika skador.

Tips och varningar


 • Hitta stativ som är bäst anpassade till individuella behov. Stationära står finns i olika utföranden, även modeller som vika för lagring när den inte används.
 • Se till att flytta möbler och andra föremål borta från det område där cykeln och stå kommer att finnas.


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter ett lod på din lina
  hur är ett skal hölje?
  Hur smarta flikar fungerar?
  hur vatten börja vindsurfa
  gris jakt strategier
  hur du tar bort en båt motor
  vad är en federal vapenlicens återförsäljare?
  Skillnaden mellan män & kvinnor snöskor
  diy båt byta fönster
  båtmotor avlägsnande