LASSO rep tricks

LASSO rep tricks

Konsten att LASSO trick-rep infördes till Förenta staterna av Vincenti Orespo, en artist med Buffalo Bills Wild West Show. Innan Orespo började visa upp sin personliga repertoar av spinning och loopa tricks, var LASSO helt enkelt ett användbart verktyg för att fånga och valla boskap och hästar. Lariat tricks blev en stapelvara i karnevaler, rodeos och ambulerande cirkusar, och de har förblivit en favorit rekreation i vidderna out West

Förberedelser

Du behöver ca 20 meter nr 12,, 3/8-tums bomull rep det slag som traditionellt används för att höja och sänka fönsterbågar. Repet kan skäras ned om denna längd visar sig vara svårt att hantera. Du måste också arbeta i en platt, utomhus utan hinder, inga ömtåliga föremål inom räckvidden, och kläder som kan bli smutsig och sliten. Den cirkulära slingan är känd som snaran, den raka längd innehas av rep-ratten är känd som stammen, en knut där stammen länkarna till snaran är Honda.

vigselring eller Body Spin

Håll i stammen och en del av snaran med höger hand ovanför huvudet, och hålla snaran öppna med vänster hand nedanför midjan. Med din högra hand, lägg snaran över huvudet, håller vänster hand ner. Med en smidig och snabb rörelse, släpp höger hand tills repet är horisontell och cirkling midjan, släpper snaran med höger hand utan hålla sig på slutet av stjälken, låt snaran gå med vänster hand och börja snurra repet från höger till vänster runt din kropp. Spin med din handled, inte armen. Öva förändras händer så att du kan hålla stammen lika enkelt med vänster hand som med höger.

Handshake

Följ anvisningarna för kroppen spinn. Efter ett par släta snurrar, släpp din högra hand till midjan så att de cirklande repet till nästan nå marken, passera sedan stammen från höger till vänster hand och dra åt snaran tillbaka upp till midjehöjd. Håll handel händer på detta sätt, medan du håller i repet spinning smidigt.

Jonglera

Starta kroppen snurra igen, den här gången försiktigt höja och sänka snaran genom att flytta höger axel upp och ner. Håll underarmen rak och dra stäven backa upp så fort den passerar under den aktuella axeln. När du är redo för en full jonglera, släpp snaran på golvet, ge det en full snurra runt, sen när stammen blir bakom din vänstra axel igen dra upp snabbt, höja armen för att i full höjd ovanför ditt huvud. Tidpunkten måste vara rätt: en snurra runt på golvet, en snurra i midjan som repet stiger, och en snurra ovanför

Merry-Go-Round

Skaffa en jämn spinn på gång. höger sida av kroppen. Pass stammen från höger till vänster hand framför kroppen, bär sedan den snurrande slinga runt din vänstra sida och bakom dig. När öglan är bakom dig, ta med din högra hand tillbaka, använda den för att greppa stammen och sätta snaran runt tillbaka till höger sida. Flytten kan också göras med en hand, med höger hand och underarm som passerar över huvudet, bakom huvudet, sedan tillbaka runt på höger sida.


Relaterade artiklar


hur man frysa älgkött innan du äter
pool priser: vinyl vs gunite
hur man handstående på skateboard
förordningen pool spelregler
hur man tillbaka en båge för att öka dragkraften
rep maskininstruktioner
Vilka är fördelarna med en sit-on-top kajak?
hur man gör ping pong snurrar
den bästa Berkley gröna lina
om surfingbrädor