den bästa detaljerad kalkon lockbete

den bästa detaljerad kalkon lockbete

Turkiet lockbete har revolutionerat den strategi som Turkiet jägare tar i skogen. Tekniken har gjort lockbete så verklighetstrogen och detaljerad att varningar är placerade på förpackningar att de måste användas med försiktighet. Tillverkare som hassel Creek och A-Way jaktprodukter har börjat införa verklig kalkon fjädrar på vättarna och till sin realistiskt utseende.

Hazel Creek Real Hen Decoy

lockbeten från Hazel Creek utnyttja riktig kalkon fjädrar och är den mest detaljerade kalkon lockbeten tillgängliga. Hazel Creek lockbete är effektiva på att locka i manliga kalkoner på grund av den naturligt utseende och detaljer i fjädrar och huvudet. Närmar kalkoner kommer även stöta och spela med lockbete som om det var verkligt. Den Hazel Creek Real Hen Decoy är en seriös satsning för riktade kalkon jägare och kommer att kosta runt $ 550. Det decoy har en ved stativ och väska.

Hazel Creek
21. 338 Chasewood Trail
Green Castle, MO 63544
(660) 488-5688
www. hazelcreekinc. com

Cherokee Sport Submissive Sally

den undergivna Sally hönan vilseledning från Cherokee Sport använder en frystorkad Turkiet går att lägga till detaljer och realism till lockbete. Undergiven Sally placeras också i en inbjudande innebär för avel, som är mycket effektivt under våren parningstiden. Den decoy kommer med en insats för placering och kan vikas för enkel transport i fält. Det kan också kopplas ihop med andra lockbeten från Cherokee Sport att bilda en kalkon flock.

Cherokee Sport
P. O. Box 429
Spring Hill, TN 37174
(800) 858-2554
www. cherokee-sports. com

A-Way Jakt Turkiet SKINZ

A-Way Jakt produkter producerade Turkiet SKINZ som ett sätt att förvandla vanliga lockbeten i mer detaljerade och realistiska lockbeten. Huden är gjorda av riktiga kalkon fjädrar, fäster i sekunder, passar de flesta lockbete typer och är väderbeständig för de regniga och blåsiga dagar i fält. Fjädrarna är skiktade perfekt att lägga realism och kan köpas för ungefär $ 50, vilket gör det mycket prisvärt för den genomsnittliga jägaren.

A-Way Jakt
P. O. Box 492
Beaverton, MI 48612
(989) 435-3879
www. awayhunting. com


Relaterade artiklar


tunn is säkerhet
rullen bladet vs skridskor quad
hur man byter scuba certifiering
hur man filé en tonfisk
vad är stege boll?
hög kolstål vs rostfria knivar
hur man installerar kikarsikte Monteringsringar
hur man bifoga ett fiske jigg till en linje
ställen att hitta spyder paintball gevär
hur att handla en sovsäck med polyester liner