diy airsoft fälla

diy airsoft fälla

Airsoft handlar om att träffa ditt mål, och i syfte att förbättra till den punkt där du träffar mer än du missar, du måste öva med lite skytte. Att välja en bra plats för ett mål kräver mer än rummet att skjuta, hjälper det också att ha ett mål låda som fällor din kulor för återanvändning eller enkel avfallshantering. Skapa en DIY fälla låda kan vanligtvis fyllas på under en timme med vanliga material, så att du får rätt till att förbättra ditt skytte skicklighet

rutan Mål konstruktion

Konstruera ett mål låda som är stark nog att hindra Airsoft kulor från att flyga genom. Du kan använda en trälådekonstruktion skal, plastbehållare eller ens en kartong med förstärkta sidor och bak för ditt mål rutan. Gör rutan Mål stora nog att rymma ditt mål val, med plats för att skona under målet att placera en läpp på rutan för att förhindra det fångade kulor faller ur. Målet kan placeras på framsidan av rutan Mål genom att tejpa det på plats eller genom att placera klipp på rutan fram och hålla målet i stället på det sättet.

När stärka rutan Mål, använd en material som är starkt nog att motstå inträngning av kulor men mjuk nog för att absorbera en del av kraften i projektiler, vilket kommer att bromsa kulor nog att hindra dem från att fly lådan. Material som extruderade skum, bubbelplast eller flera lager tidningspapper bör vara tillräckligt som en BB stopp. Lager material på alla inre ytor fälla rutan så att projektilen bromsas oberoende av i vilken vinkel man träffar din box.

Ställ in rutan djup beroende på avståndet från skjutlinjen rutan är placerad. Ju närmare skjutlinjen, desto mer kraft från projektiler när de träffar, så du behöver större djup till målet rutan för att förhindra att projektiler från rikoschetterande ut. En annan rikoschett förebyggande är att vinkeln på insidan av rutan. Placera styrelser eller skapa armeringsmaterialet vinklad från främre delen av fällan rutan öppning på baksidan, mete mot mitten av rutan från alla håll. Detta kommer att hålla projektiler från att fly i en direkt rikoschett mot dig samt vägleda kulor mot botten framsidan av lådan, där läppen av lådan kommer att hålla kulor på plats. Läppen bör vara flera inches i höjd och spänner över hela bredden på botten av lådan. Den nedre vinklade del ska bara sträcka halvvägs längs botten, fäst på baksidan av boxen med ett gångjärn så att den kan lyftas ur fällan lådan kommer det att sättas in.

Trap box

Skapa fällan låda från en öppen box tillräckligt stor för att ställa in i botten av rutan Mål. Höjden på fällan ska vara lägre än den främre läpp rutan Mål. Du bör ställa fällan låda inne i botten av rutan Mål, lyft nedre Board Box vinkel och placera gångjärnsförsedd skiva i fällan rutan. När kulor skjuts in i rutan Mål de kommer att drabba stärka material, bromsa och rullar ner i botten vinklade styrelsen i fällan rutan. När du har avslutat inspelningen, allt du behöver göra lyft gångjärnet och ta bort fällan rutan återvinner BBs. Placera fällan rutan tillbaka i rutan Mål för vidare användning.


Relaterade artiklar


hur korrekt montera en sadlade häst / hästar
hur man startar eget företag fiske charter
hur för att tipsa en guide för en hjort jakt
hur man bygger en spis alkohol läger
hur man handstående på skateboard
hur man fläta på knivskaft
flugbindning instruktioner för mönster betesfisk
diy cykellyktor
hur vikter rigg cigarr för fiske
hur man bygger en chopper cykel