fällor och tekniker för jakt

fällor och tekniker för jakt

Det finns många anledningar till att fånga vilda djur. Vissa djur kan bli en plåga när de flyttar in i hus eller andra byggnader. Vissa är rovdjur som hotar djurliv eller boskap och måste kontrolleras. Pälsdjur hanteras av statliga organ vilda djur för att möjliggöra en hållbar skörd, så småningom dessa djur används för att producera varma och eleganta kläder tillverkas av en förnybar resurs.
Ofta det mest effektiva och humana sättet att fånga ett vilt djur är att använda en fälla. Det finns många typer och storlekar av fällor som är utformade för att användas i en mängd olika särskilda omständigheter.

Du behöver:
en tabell ping pong
. en ping pong paddel.
en ping pong boll.
en motståndare.

vara laglig

Kolla reglerna. Med undantag av fångstmetoder möss eller andra skadedjur i bostäder eller byggnader, är den fångst av vilda djur en verksamhet som regleras av statliga myndigheter djurliv. Det finns ofta etablerade fångstmetoder säsonger, storlekar och typer av fällor tillåtna anges, och restriktioner är i kraft om var eller hur vissa fällor kan användas

Fasthållande fällor

De flesta fällor är utformade för att begränsa ett djur i. plats där fällan sattes tills jägaren anländer.
bur eller låda fällor göra detta bra. Djuret går in i buren, stängde dörren smäller och djuret fångas.
Foot fällor är de som snäpp över ett djurs tass eller fot, gripande det som en handboja. Den fällan är ansluten till en insats, träd eller andra orörliga föremål att begränsa fångsten.
Kabel fasthållningar tråd snaror som Skjut igen runt djurets hals, kropp eller fot, som en cowboy är LASSO.

Killer fällor

Några fällor avsedda att döda det fångade djuret så snart den fjädrar fällan. De flesta mus fällor som används i hus gör detta. I naturen, kroppen grepp fällor döda större djur på ett sätt som liknar hur en mus fälla snaps hela kroppen av en mus. När de riktade djur försöker passera genom fällan, fällan bränder, dödligt snäppa ner över halsen och kroppen.
Cage, mul-och kabel-återhållsamhet fällor kan riggad som mördare fällor i vissa situationer. Till exempel kan speciella buren fällor sättas under vatten för att fånga mink och bisamråttor, begränsa djuren tills de drunknar. Fot fällor längs vattendrag är ofta inställda så den fångade djuret dras in och under vattnet. Kabel begränsningar kan vara riggad så att de dra åt tillräckligt för att stänga luftvägarna av de tillfångatagna djur.

Göra det set

Mat poster attraktivt för måldjuret används för att locka och fånga djur, och kan placeras i bur fällor eller nära andra typer av fällor. Visual sevärdheter, såsom fågel fjädrar eller äggskal, kan ibland också användas för att lura i din stenbrott. Icke-agnade fällor som på etablerade resvägar, t. ex. spår som leder från hålor till utfodringsplatser, kan också vara effektiva.

Särskilda anvisningar

Varje gång en fälla är inställd, ska användaren bedöma möjligheten att fällan som har hittats av barn eller av fångstmetoder en icke-måldjuret, vilda och tama. Detta kan diktera huruvida den valda anläggningen är ett lämpligt område att placera fällan, liksom vilken typ av fälla bör användas.


Relaterade artiklar


hur man ger ut blå fisk
hur man gör musky bucktail beten
Hur man knyter avslutande fiskekrokar
hur du importerar europeisk Nightcrawlers
Hur man knyter ner en kanot till en lastbil
hur man använder tupp svansar
hur man spetsar snöskor
hur du tar bort biljardbord gummi järnväg kudde
hur man gör träbåtar
Hur man testar hjort doft produkter