hur du monterar en armé barnsäng

hur du monterar en armé barnsäng

Army barnsängar är bekväma jämfört med marken. Om de sätts ihop på rätt sätt, ger de en tät sovalkov och utrymme för att stash redskap nedan. Det finns några knep för att sätta ihop en som kommer med erfarenhet. De viktigaste stegen är lätta, att få den sista delen tillsammans är svårt och kräver styrka eller uppfinningsrikedom

Du behöver:. .
Spjälsäng
2 sista pinnar.

Vik ut Vagga


1.
LOSSA PÅ slutet pinnar från huvuddelen av sängen. Banden håller även spjälsäng från utspelas. Under detta steg kontrollera att sängen har två slut pinnar och att de fyra ändar sidoskenorna har dymling pluggar. (Romad. com)
2.
Vik upp sängen tills tvärbalk, den långa delar som duken är fäst, är raka och benen är alla på ena sidan av staplarna . Medan utspelas, se till att duken inte fastnar i något av gångjärn. (Romad. com)
3.
Börja dra tvärbalk ifrån varandra så sängen kan stå på egna och duken är fortfarande lite böjd i mitten.

Sträck Canvas


1.
två sista pinnar har hål i vardera ändan och är gjorda av samma material som tvärbalk.

2.
Ta en av slutet pinnar och skjut den genom röret i duken i ena änden av sängen. Skjut det igenom tills ena änden sticker ut på varje sida av röret.
3.
Ståndpunkt slutet pinne så hålen med plast buffertar är borta från sängen och hålen på motsatta sidan av baren från plast buffrar över pluggen pluggar på varje sida järnvägen slutar.
4.
Ta den andra änden hålla fast och skjut den genom röret i andra änden av duken. Skjut det igenom tills ena änden sticker ut på varje sida av röret.
5.
Placera den andra änden sticka så hålen med buffertar runda plast är borta från sängen som första bar och dra på den för att sträcka duken och få den på pluggen kontakter i varje ände av sidan rälsen. Detta är det svåraste steget i barnsäng setup, se tips nedan för idéer om fullbordandet av detta steg.
6.
Om slutet klubbor är lätt att sätta på plats och duken är lös, rotera slutet pinnar att sätta plast buffertar mellan slutet pinne och rälsen sidan.

tips och varningar


 • Om sängen inte har ställts in för en stund duken kommer att bli svårt att sträcka. Det finns tre olika sätt detta kan lösas. Det första sättet är genom att få en annan utgång pinne eller stolpe och använder den som hävstång. För att göra detta, placera ett slutet på slutet pinne av sängen du ställer upp över pluggen kontakten och sätta spaken mellan duken och den andra änden av utgången sticka med ena änden av spaken på benet på sängen. Dra den långa änden av spaken tills bår bar kan flyttas på plats. Om en hävstång inte är tillgänglig, ställ in barnsäng på slutet och efter att sätta den ena änden av bår bar på plats, steg i andra änden av baren och använda sängen som spaken tills baren slut kan flyttas på plats. Om det inte fungerar och det kommer att bli ett par timmar tills barnsäng behövs, få duken blöt, kommer detta att duken för att sträcka och den andra änden minnet kan lätt sättas på plats och duken kommer att krympa och dra åt den torkar. Placering av sängen i solen kan också lossa duken nog för att avsluta hålla sig till att sätta in. (2005 PS Magazine)
 • Var medveten om hand placering medan fällbara och utvecklas sängen kommer gångjärn nypa fingrar och händer orsakar svår blåmärken, blåsor blod, och nedskärningar. Om du använder en hävstång för att få den sista slutet pinne på plats, hålla huvudet ur vägen av spaken som den kan komma tillbaka och skada huvudet om det glider.


 • Relaterade artiklar


  hur reparera en glasfiber kajak
  instruktioner för att spela dart
  hur man sätter sporrar på din cowboystövlar
  hur du gör din egen förordning storlek bord ping pong
  Hur man monterar en kajak i öppet vatten
  hur man använder CO2 med en luft paintball pistol
  hur man använder spinnare för havsfiske
  hur en Nite Ize figur 9 verk
  hur man gör en rack flugspö
  hur man rengör rådjur horn att montera