hur man ansöker båt nummer

hur man ansöker båt nummer

Alla båtar är skyldiga att tydligt visa sitt registreringsnummer på den främre halvan av skrovet med bokstäver som är minst 3 inches hög. Medan vissa medlemsstater bara begära att båten nummer visas på babords sida, är det en bra idé att ta sig tid att tillämpa dem på båda ifall du reser. Vinyl bokstäver är det enklaste sättet att tillämpa båt nummer. Du måste ha två drag, varje läsning från vänster till höger, eller så kan du köpa enskilda bokstäver och tillämpa båten nummer i taget

Du behöver:.
Flytande diskmedel.
Vatten.
Hink.
Svamp.
Maskeringstejp.
Vinyl överföra tal (2 set).
White Marine Paint (tillval).
Pensel (tillval).


1.
Blanda en liten mängd flytande diskmedel i en hink med vatten. Använd en svamp för att rengöra skrovet där du kommer att placera din båt nummer. Välj en plats som är på den främre halvan av skrovet, över vattenlinjen, för placering av din båt nummer. Låt ytan av skrovet torka helt.
2.
Lägg en remsa maskeringstejp 3 inches ner från övre kanten av skrovet och som löper parallellt med kanten. Detta kommer att bli toppen handboken för ditt nummer för att hålla dem raka som du tillämpar dem.
3.
Lägg en remsa maskeringstejp parallellt under den du bara sätta på skrovet av exakta höjden på bokstäverna du kommer att tillämpa. Den minsta bokstav storlek som du kan använda är 3 inches. Om du använder den minsta storleken, så skulle du placera den andra remsa maskeringstejp 3 inches under den nedersta kanten av den första. Återigen kommer detta att hjälpa dig sätta siffrorna båten registrering till din skrovet i en rak linje.
4.
Skala vax papper av den "omvända" sidan av vinyl nummer. Du bör fortfarande ha ett bakplåtspapper som täcker på den sida som kommer att möta ut från skrovet.
5.
Tryck på vinyl bokstäver på skrovet, utjämning varje bokstav på ytan. Om du ansöker individuella nummer, kom ihåg att du måste hålla ett "brev" mellanslag mellan varje bokstav tillämpas (och inte "jag"). Om du använder färdiga set, kommer detta krav har redan tagits om hand.
6.
Skala resterande vax papper från framsidan av vinyl bokstäver. Låt limmet torka i en timme innan du använder båten.

Tips och varningar


 • Om båten har en mörk skrov eller ett skrov med mönster grafik, färg en vit rektangel på skrovet på din båt där du kommer att placera din båt nummer, så det syns tydligt
 • Använd inte en båt som inte har registreringsnummer syns tydligt på det. detta kan leda till att du avbrytas och bordade av US Coast Guard.


 • Relaterade artiklar


  hur man valde rätt shot gun
  hur vinterförbereder din båt
  Hur man knyter ner en kanot till en lastbil
  hur du installerar en 12 volts recepticle i en båt
  hur man tänder en tändsticka utan en anfallare
  hur man gör längre kast med en baitcast rulle
  den bästa cykel strålkastarna
  hur man gör en hållare salt block
  instruktioner för Primos kalkon samtal
  hur kamrat & betesfisk sötvatten