hur man använder slice i Ping Pong

hur man använder slice i Ping Pong

Slice är ett effektivt, men svårare spinn som används i Ping Pong. När du använder slice på din chans, den har en stark inverkan på din motståndares avkastning. Använda skiva är en smart teknik och är en utmärkt sätt att förbättra dina bilder

Du behöver:
en tabell ping pong
. en ping pong paddel.
en ping pong boll.
en motståndare.


1.
i Ping Pong är slice inte används för att stärka dina bilder. Det snurrar bollen, vilket kan göra att studsa bakåt efter det träffar bordet. Det orsakar din motståndares chans att gå lägre än de hade tänkt. Många slice kommer att göra din motståndares chans att sjunka in i nätet.
2.
Beroende på din stil i ping pong, kan slice användas för olika ändamål. Försök att vara försiktig när du använder slice eftersom det gör din boll glid, och om du slår den för hårt det kan gå bort i tabellen mycket enkelt.
3.
Om din motståndare träffar dig en boll som är ganska högt från bordet, istället för att bara slå den hårt, skiva den. När en boll är högre är det i allmänhet lättare att drabbas hårt. När du träffar en boll hårt med skiva på det, är den del starkare och kommer att ha en större effekt på din motståndares avkastning. För att använda skiva i det här fallet, första punkten på framsidan av din paddel upp i taket. Då som bollen kommer närmare, snabbt svinga din paddel fram och ner. När du gör anslutningen med bollen, bör din paddla vara under den. Detta skott skall snurra bollen med en massa kraft.
4.
Om din motståndare träffar du en låg boll, oftast det enda sättet att returnera det är med en lobb. Men utan spinn, är det lätt för din motståndare att slå igen bollen. För att undvika detta, använd skiva på ditt skott för när din motståndare försöker slå bollen kommer de att dunka in den i nätet. När bollen är låg, svinga din paddel framåt, med det under bollen. Detta skott skall vara ganska höga, men har en hel del spinn på den.

Tips och varningar


 • Använd slice för att få din motståndare att slå sina skott i netto.


 • Relaterade artiklar


  hur man lim kände för ett biljardbord
  hur man fiskar med Berkley sluka levande
  diy lever havskatt bete
  hur man skall bedöma pistol Syftet med skott mönster på mål
  typer av Hacky säckar
  Varför finns det diamanter på ett biljardbord?
  hur reparera armbågar paintball pistol
  hur man lär sig att paddla havskajak
  båt ratt avlägsnande
  hur man sätter upp en presenning (tält)