hur man använder toppad i Ping Pong

hur man använder toppad i Ping Pong

Topspin är den vanligaste och antagligen det lättaste snurra användas i Ping Pong. När du använder toppad på ditt skott, ger det mer kraft och en bättre chans att stanna på bordet. Det har också en effekt på din motståndares avkastning. Använda toppad bidrar till din ping pong spel dramatiskt och är ett utmärkt sätt att förbättra dina bilder

Du behöver:. .
En tabell ping pong
en ping pong paddel.
en ping pong boll.
en motståndare.


1.
i Ping Pong är toppad vanligen används för att stärka dina bilder. Det ger extra kraft till dina motståndare återvända, som orsakar deras skott att gå längre än de hade tänkt.
2.
Topspin är jättebra att användas för något skott. Beroende på hur högt bollen innan du slår den, spelar toppad en annan roll.
3.
Om din motståndare slår dig en boll som är ganska högt från bordet, är det vanligen lättare att drabbas hårt. För att använda toppad i det här fallet, första punkten på framsidan av din paddel vid bordet. Då som bollen kommer närmare, snabbt svinga din paddel framåt och nedåt. När du gör anslutningen med bollen, bör din paddla vara ovanpå det. Detta skott skall vara mycket stark och kraftfull.
4.
Topspin kan också hjälpa till att hålla ditt skott kommer ifrån i tabellen. Om din motståndare träffar du en låg boll, vanligtvis det enda sättet att returnera det är med en lobb. Men det sätter vanligtvis din motståndare upp för en smäll. För att undvika detta, använd toppad på din chans eftersom det kommer att hindra den från att gå för högt eller för långt. När bollen är låg, svinga paddeln framåt går från låg till hög. När du träffar bollen, bör din paddla vara looping över ovanpå det. Med mycket toppad, kan du slå till och med en hårt skott från en låg boll. Spin är starkare än makten.

Tips och varningar


 • Om du inte vet vad snurra att använda på ett skott, är toppad alltid hjälpsam.


 • Relaterade artiklar


  hur man organiserar en turnering minigolf
  kan du vandra på Gila River Indian Reservation?
  hur man gör träd steg
  hur man startar en lägereld med fjärrkontroll
  billigt sätt att hålla fisk i kajak
  hur du fyller linjen på en Shakespeare rulle
  hur man fiskar efter tonfisk i Medelhavet
  hur man använder snöskor bindningar
  hur man bygger en stil skydd armé
  hur man läser en Brunton metall lensatic kompass