hur man bygger ett däck på en aluminium båt

hur man bygger ett däck på en aluminium båt

Många fiskar från små aluminiumbåtar. Dessa båtar för flera år, är billiga och lätta att underhålla. Några av dessa människor vill ha utslagsröst plattform som de ser i basljud båtar. Denna typ av däck kan läggas till en liten aluminium båt med material lätt köpas från de flesta hem butiker. De flesta aluminium båtägare kan bygga ett däck så här i en helg

Du behöver:. .
1-tums aluminium vinkel järn
5/8-inch plywood.
Sladdlös borr.
Bågfil.
1/4-tums borr.
1/4-tums popnit.
Popnit pistol.
Inomhus /utomhus matta.
Snickare nivå.
Måttband.
Märkning penna.
Klossar.
Skyddshandskar.
Utomhus matta lim.
Sax.
Rengöringsmedel.
1/4-tums x 1-tums stål skruvar och muttrar.
Flathead och Phillips skruvmejslar.

bygga ett däck på en aluminium båt


1.
Ta båten från vattnet med en släpvagn. Blockera släpvagnens hjul. Rengör båten och ta bort all utrustning och tillbehör.
2.
Bestäm där aluminium vinkeljärn skall bifogas på sidorna av båten. Dessa vinkeljärn kommer att inneha det plywood däck. Använd måttband att mäta detta område. Välj ett område på varje sida av båten som saknar säten eller hängslen.
3.
Använd snickare nivå och en märkpenna för att markera en nivå linje längs varje sida av båten där vinkeln järnklubbor kommer att vila. Ta på skyddshandskar. Klipp två bitar av 1-tums aluminium vinkel järn för att längden på dessa linjer med hjälp av en bågfil.
4.
Ställ en hjälpare att hålla vinkeljärn på den sida av båten i linje med den nivå markerade linjen i Steg 3. Använda den sladdlösa borr och 1/4-tums borra hål genom vinkel järn och på sidan av båten. Hålen ska vara ca 4-tums mellanrum. Använd popnit pistol och popnit för nit bitarna vinkeljärn på varje sida av båten genom de borrade hålen.
5.
Använd måttband för att mäta avståndet mellan vinkeln järn bitar på varje av de fyra hörnen. Använd dessa mätningar för att skära plywood. När den är klar ska kanterna på den kapade plywood passar snyggt över vinkeljärn.
6.
Använd borr och 1/4-tums borra flera hål genom plywood och vinkeljärn ca 3 inches isär. Använd 1/4-tums stål muttrar och skruvar för att säkra plywood för strykjärn aluminium vinkel genom hålen. Skruva fast med skruvmejsel. Ta bort skyddshandskar.
7.
Mät inomhus och utomhus matta bit och skär den till storleken på plywood med en sax. Täck plywood med tejp. Lägg försiktigt inomhus och utomhus matta pjäs på limmade plywood. Låt torka. Starta båten.

Tips och varningar


 • noggrant testa båten efter tillsättning av däck. Lägga vikt att en båt kan ändra köregenskaper.
 • Klipp aluminium kan ha mycket vassa kanter. Använd alltid skyddshandskar när du arbetar med kapade bitar aluminium.


 • Relaterade artiklar


  hur man avgör höjden från en topografisk karta
  trekroken vs enkelspjut om fiske pluggar
  vad är stege boll?
  hur man identifierar skidor
  hur du tar bort mögel lukt från campingutrustning
  hur du gör din egen mjuk bas bete
  hur man simmar
  hur man identifierar fisk på Alabama Gulf Coast
  vad är en fiske Bobber gjorda av?
  Hur man väljer en klättring sele för bergsbestigning