hur man hittar våren crappies

hur man hittar våren crappies

Crappies är ett spel fisk som finns i de flesta av USA. Dessa fiskar vandrar från vintern tillhåll för djupare vatten i sjöar och floder till olika platser under våren. Nyckeln till att hitta dessa våren crappies så att du kan presentera dina beten och leva promelas för dem är att korrekt förutse och identifiera var de kommer att gå. Det är viktigt att hitta den varmaste vattnet i början av våren, eftersom det är där du hittar crappies som de försöker mata före leken
1.
Sök i skyddade grunda delarna av en sjö för tidig vår crappie åtgärder. Dessa är de fläckar som crappie samlas i de börjar sin övergång från djupare vatten, som faktiskt är varmare på vintern, att de grunda varmare vatten i vår. Leta efter grunda vikar och bukter där träden ger skydd från kalla vindar som kan kyla vattnet ännu mer.
2.
Hitta områden med grunt vatten med mörka bottnar, som absorberar solljus och i sin tur ökar vattentemperaturen. En fråga om några få grader har betydelse för crappie när de letar efter varma vatten där för att äta.
3.
Leta efter våren crappies i floder i deras trög bakvatten. I de södra staterna, kommer du vill hitta de grunda luftig fläckar ur den nuvarande såväl som full av pensel, vilket gör utmärkt täckning för crappies. I norr måste du kontrollera grunda vatten ur huvudströmmen som exponering för full sol, vilket kommer att öka vattentemperaturer. Ofta hittar du crappie i dessa platser bredvid hängande grenar och träd.
4.
Tänk på vindriktningen på en klar och solig dag när vi letar efter våren crappies på en sjö. Vinden kommer att tendera att köra vatten till en viss gren av en vik eller bukt och den platsen kommer att ha en något högre temperatur jämfört med den motsatta änden av viken.
5.
Utnyttja väderprognosen när man söker efter våren crappies. Vädret på en typisk våren är oroligt i bästa och kan orsaka crappies att flytta ut från en plats du hittade dem igår till ett mycket annorlunda område på djupare vatten. Omvänt kan en förändring till det bättre fällningen över natten rörelse crappies i ett område som saknade dem när du nyligen kontrollerat den.
6.
Täcka så mycket mark som när du söker efter våren crappies. Bo ihållande även om din första stopp fruktlösa. Håll en logg så att du vet var du har varit och hänvisar till föregående år loggar för att se när och var du hittade crappies föregående våren. De får inte nödvändigtvis vara där men om de du har sparat tid och ansträngning.
7.
Fundera över var strukturen i det grunda vattnet är och fisk det för våren crappies. Vad finns kvar av gamla ogräs, nya ogräs just börjat växa, nedsänkt borste pålar och träd och sjunkna stockar kommer att bli en stor attraktion för crappies söker både varmt vatten och någonstans att gömma sig från större fiskar och bakhåll mindre.


Relaterade artiklar


hur man installerar kikarsikte Monteringsringar
Hur propan facklor arbete?
hur man fångar en gös fisk
hur man använder Garmin på spåret
hur man bogsera en kajak
hur man använder ett strykjärn stå blomkruka som hängare för din lykta
hur man får paintball sponsorer
hur trotline fisk
hur du lagrar scuba tankar
hur man installerar ett gevär lyftsele