hur man kan utvidga en tunga trailer

hur man kan utvidga en tunga trailer

Många båtägare njuta bogsering sitt hantverk för olika sjöar och floder. Ibland när de kommer till en obekant lansering ramp, de träffade en utmaning. Rampen leder ner till mycket grunt vatten, för grunt, faktiskt, för att möjliggöra deras båt kan flyta upp fritt utan stöd deras fordon i drycken, vilket inte är tillrådligt. Denna huvudvärk var nog den drivande kraften bakom den utdragbara släp tungan. Om din båt Vagnen är utrustad med ett så här för att utvidga det och åtgärda förargliga problemet med grunt vatten vid lanseringen rampen.

Du behöver:
Hjulblock
. Spray smörjmedel.
Slägga (tillval).
Assistent (s).


1.
Park din båt och fordon på plan mark.
2.
Placera en chock framför varje släpvagn hjul och sparka dem i ordentligt mot släpvagnen däcken.
3.
Instruera din medhjälpare (s) att ta bort klippen och behålla stift hålla tungan i sitt uppfällt läge. Om stiften är bundna av korrosion eller rost, använd spray dem frikostigt med glidmedel och, om nödvändigt, slägga för att hjälpa pund lös dem.
4.
Sätt ditt fordon i växel och dra framåt mycket långsamt. Be en medhjälpare att ringa ut när tungan förlängningen börjar röra sig.
5.
Fortsätt att gå framåt mycket långsamt tills hjälpare (s) ropar att tungan helt har utvidgats och hål i förlängningen är i linje med framåt i hålen på tungan. Stanna fordonet genom bromsning, men inte sätta överföring till "Park" eller fordonet får flyttas en aning, vilket gör att hålen blir dåligt.
6.
Instruera hjälpare (s) att återinföra stiften och behålla klipp. Testa anslutningen genom att säkerhetskopiera en liten bit sedan stoppa.
7.
Ta bort stoppklossar och placera dem i båten eller fordonet. När uppdateringen är klar, att försöka starta båten efter din normala lansera rutin.

Tips och varningar


 • Håll tungan förlängning och behålla stift väl belagda med spray smörjmedel , motorolja eller marina smörjfett. Det kommer att göra förlängning tungan mycket lättare.
 • Nyckeln till att framgångsrikt utvidga tungan drar fram väldigt långsamt. Om du rycka framförvarande fordon eller gå för fort, kan du böja potentiellt tungan förlängning och få den att bli bunden, eller så kan du dra ut det helt ur huset och medföra att släpvagnens att kollapsa. Så kör mycket långsamt för att undvika att förstöra din dag på vattnet.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar marin batteri klackarna
  Hur man knyter tandem krokar
  hur betet en havskatt hål
  Hur man monterar en hjort huvud
  hur man gör alligator Finders fisk djup
  hur man gör en hög stag i kajak
  hur man gör dykutrustning
  hur du tar bort Rollerblade lager
  hur man identifierar skidor
  hur man slalom stopp på rullskridskor