hur man pärla en motorcykeldäck

hur man pärla en motorcykeldäck

Bead lås motorcykeldäck är tillverkade med en speciell ås på kanten av däcket som låser under kanten på fälgen för att hålla däcket på plats. När du ändrar din motorcykel däck måste du pärla däcket ordentligt, annars blir källan till ett stort läckage. Processen kräver en uppsättning däck järnklubbor, men i en nypa kan du använda två stora platt huvud skruvmejslar istället

Du behöver:.
Tire strykjärn (eller två stora platt huvud skruvmejslar)
. 4 Ratchet slips Downs (små).
Tryckluft.


1.
Lägg dina däck på marken.
2.
Placera din fälg ovanpå däcket.

3.
Använd däck strykjärn eller två stora platta skruvmejslar huvudet för att bända upp kanten på däcket över kanten på fälgen. (Den tjocka och rundade kanten på däcket är kornet. )
4.
Vrid fälgen och däcket över och bänd den andra sidan av däcket mot fälgen.

5.
Fäst fyra Spännband nedgångar så bandet sveper över däcket och pressar däcket något ner och in i fälgen. Placera slips nedgångar runt däcket och fälgen så de är jämnt fördelade (sätta en slips nere på 12, 3, 6 och 9 positioner på en klocka).
6.
Pumpa däcket delvis. Så snart fylls däcket tillräckligt att pärla av däcket fångster under kanten, ta bort nedskrivningar Ratchet slips och pumpa upp däcket till tillverkarens rekommenderade trycket.

Tips och varningar


 • Du kan hålla kornet på plats med händerna på smala däck (som de hittade på de flesta smuts cyklar) eliminera behovet av dynerna Ratchet slips.
 • Åk inte med däck som är under uppblåsta. Detta kan allvarligt påverka din förmåga att styra din motorcykel och orsaka en olycka


 • Relaterade artiklar


  hur till noll en röd prick räckvidd
  hur vatten börja vindsurfa
  instruktioner för Primos kalkon samtal
  hemlagad rådjur vagn
  hur man kan locka betesfisk
  hur man underhåller en djupcyklingsbatterier
  hur man roterar quad skate hjul
  bra material för revolver grepp
  hur storlek västra sporrarna
  hur du tar bort en Glock bakre sikte