hur man patch ett slanglöst däck motorcykel

hur man patch ett slanglöst däck motorcykel

En punktering på en bil kan vara obekvämt, men en punktering på en motorcykel betyder att det inte kan köras alls. Om du har slanglöst motorcykeldäck på din cykel, kan du reparera din lägenhet någonstans utan att behöva ta bort däcket. Så länge du har en bra kit akuta reparationer med dig som innehåller en inflation enhet kan du få tillbaka på vägen på nolltid. Allt du behöver att lappa ett slanglöst motorcykel däck är en punktering reparationssats

Du behöver:.
Tire kit däcktätning


1. .
Rulla din cykel på en nivå och hård yta (t. ex. en väg, uppfart eller packad jord) tills punktering området däcket ovanpå däcket där du enkelt kan nå den (bort från kåpor eller fendrar). Sätt din cykelställ ner och vrida framhjulet i luta på cykeln. Detta kommer att göra det mer stabil att arbeta med. Demontera din cykel.
2.
Bort spindeln locket från däcket. Tryck nedåt på mitten mässing "knapp" i stjälken med nageln att släppa luften ur dina däck. När däcket känns mjuk, stoppa och byta spindeln locket.
3.
Ta bort objektet punktera däcket. Om du inte kan ta bort den genom att nypa den mellan tummen och pekfingret, använd din tändningsnyckeln för att bända ut det.
4.
Öppna ditt kit däckreparation. Välj "T" hantera verktyg som har en rak sond på slutet (inte den som är formad som en nål). Öppna den medföljande gummi cement och päls sonden med cement. Tryck sonden in i däcket genom hålet som gjorts av objektet. Ta ut sonden.
5.
Ta en av däcket pluggarna i satsen (en tunn rulle av svart gummi) och trä kontakten genom änden av nålen verktyget. Coat plugin i gummi cement.
6.
Tryck in nålen i hålet i däcket bara förbi nålsögat. Vrid nålen en 1 /4 varv motsols och dra ut nålen. Dina däck kontakten ska vara kvar i däcket. Om det inte gjorde det igen tråden nålen och försök igen, vrida nålen knappt du gjorde före till stickproppen är. Klipp kontakten så inte mer än en 1 /4 tum på kontakten är utanför däcket.
7.
Re-Pumpa upp däcket till det rekommenderade trycket eller fylla den med en nödsituation ringtryckmätare som är utformad för slanglösa motorcykeldäck, och du är redo att köra.

tips och varningar


 • Så snart som möjligt efter att du har placerat en patch på ett slanglöst däck motorcykel måste du fylla på ditt kit däckreparation så det är tillgängligt för dig i händelse av en annan punktering.
 • Byt ett däck som var punkterad på sidoväggarna omedelbart. Sidoväggarna på en motorcykel däck är inte lika starka som slitbanan området, och däcket kan blåsa ut medan du rider och orsaka allvarlig skada.


 • Relaterade artiklar


  tekniker för fiske med propp
  hur till vända bete isfiske spikar röd
  hemmagjord kanot rack
  hur man fiskar med bas magi simma beten
  hur man ändrar hastigheten på en Tippmann A5
  hur man bifoga repet till en båt
  hur man installerar en räckvidd på ett M1A
  hur man kan kasta ett kast netto
  hur man gör en utomhus braskamin
  hur man gör en effektiv läger spis