hur man sätter Molle remmar på en alice pack

hur man sätter Molle remmar på en alice pack

Modular Lätt lastbärande utrustning system eller Mölle, är fältet växel system som den amerikanska armén ersatte ALICE-systemet (All-purpose Lightweight person som bär på utrustning) med efter Vietnamkriget. MOLLE system är avsedda att rymma många olika konfigurationer av fältet redskap. Du kan sätta MOLLE remmar på en ALICE ram pack även om de är två olika system. Basen kvarstad är samma metod

Du behöver:. .
MOLLE remmar
ALICE pack ramen.


1.
Sätt på MOLLE bandet systemet och justera den så att den passar din kropp. Det MOLLE bandet systemet ingår en rygg och njure stöd, du kommer att vilja dessa justeras för att passa dig i kläder du planerar att vara klädd när du bär förpackningen. Ta bort MOLLE bandet systemet när du är klar.
2.
Klipp av fästband på toppen av MOLLE remsystem. Dessa band finns nära toppen av axelvaddar och på baksidorna av midjebältet del av banden. Klippen är plast squeeze låsbeslagets typ klipp. Pressa sidorna och dra isär dem. Resten av banden på ett MOLLE system använder en webb-slinga och knäppa ankare så att du inte kommer att förvirra de band ram fastsättning med redskap remmar.
3.
Ställ din ALICE pack framför du så ramen är vänd mot dig (sidan med förpackningen bör påpekas bort från dig). Håll MOLLE handremsystem upp i ramen av ALICE förpackningen med baksidan av systemet till ramen.
4.
Ta av MOLLE fästband (justerbara sida) från squeeze klipp spännet genom att dra i remmarna ur spännet.
5.
Trä bandet av fästband från MOLLE banden genom klippen metall slinga ligger på toppen av ALICE pack ramen (för de två axelband) och de två loop klipp ligger mot botten av ramen (ett på varje sida för midjan bilagor).
6.
Sätt tillbaka bandet till klämma klippet spännet genom att skicka bandet genom öglan på slut, över sig själv och sedan tillbaka genom öglan på spännet. Du bör kunna dra remmen att förkorta det, men om du drar i spännet sidan bör remmen inte röra sig alls.
7.
Tryck squeeze klippet spännen tillsammans för att ansluta bandsling på MOLLE systemet. Dra extra sadelgjord, passerade genom den anslutande klippet, tills MOLLE systemet är tätt mot ALICE ramen.

Tips och varningar


 • Sätt på den fullastade pack och hoppa flera gånger rakt upp och ner för att sätta bandet anslutning under tryck och testa att det kommer att stödja vikten. Gör nödvändiga justeringar.
 • inte fast remmarna förpackningen ensam eller så kan du sträcka ryggen eftersom banden inte är avsedda att bära vikten av förpackningen utan stöd ram.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger rådjur persienner i trä
  hur man berättar en ålder av en Stubben sadel
  Vad betyder de olika färgade lampor på en båt betyder?
  hur man väljer rätt dockan linjer längd
  hur man lär barnet att behärska cykelturer
  hur storlek engelska stigbyglar
  hur man docka en ponton båt
  hur du tar bort biljardbord gummi järnväg kudde
  Hur man knyter blyad lina till en ledare
  hur man förstår Finders ekolodet fisk