hur man sätter en krok i zoom bete

hur man sätter en krok i zoom bete

Zoom Agn är en serie populära mjukplast konstgjorda beten gjutna i former för att likna betesfisk, ödlor och groddjur som rovfiskarna äter. Betet är riggade genom huvudet och in i mitten av kroppen för en weedless presentation. Detta främjar förtroendet för gjutning till besvärliga ännu lovande fläckar på vattnet, särskilt runt struktur såsom nedsänkt trädgrenar, döda buskar och trampdynor lilja där stora fiskarna gillar att gömma

Du behöver:. .
Zoom balterna
Krokar och tackla.
Spö och rulle buffras med fiskelina.


1.
Sätt punkt på kroken i huvudet av Zoom Agn med skaft och krokögat vände nedåt och pekade mot svansen på betet.
2.
Tryck kroken i betet och kurvan kroken uppåt så lägg och ögat sträcker rakt ut från huvudet av Zoom Agn och hulling på kroken pekar nu nedåt och mot magen av lockbete.
3.
Tryck hulling på kroken så att det framgår i magen av Zoom bete.
4.
Twist ögat av kroken mellan tummen och pekfingret för att stänga av barb uppåt, sedan sticka den punkt på kroken upp i magen. Detta skapar en weedless bete som kan gjutas med relativ säkerhet i borste och runt lovande struktur, såsom nedsänkt trädgrenar, där stora fiskar lurar och vänta på en måltid att simma med.
5.

Tie kroken direkt till fiskelina med en clinch knut. Instruktioner för binda clinch knut samband i det avsnittet Resurser nedan.

tips och varningar


 • Cast Zoom balterna runt docka pålverk under vatten buskar och buskar, undervatten döda träd och kuddar lilja, så att lura faller långsamt genom vattnet , sedan hämta med en ryckig, stop-and-go-teknik så betet fladdrar i vattnet likt en sårad fisk.


 • Relaterade artiklar


  hur till vända bete isfiske spikar röd
  hur du importerar europeisk Nightcrawlers
  hur man lär sig att åka skidor utan att döda dig
  information om inomhus paintball arenor
  hur man gör backcountry pizza
  hur du ansluter till mjuka agn vid fiske
  hur man hittar de bästa platserna flodfiske
  Hur man knyter en linje monofilament fiske
  nötväcka identifiering av fåglar
  hur man skall avgöra sadelsätet storlek