hur man täcker en RV tak

hur man täcker en RV tak

Din RV är ditt hem hemifrån på dessa långa resor. Dock måste du se till att din bil är tillräckligt skyddad när den inte används. En av de viktigaste strukturella delarna av RV är taket. Du kommer att vilja täcka din RV taket mot väder och solskador. Annars kan du möta dyra reparationer som minskar fordonets livslängd. Genom att ta tid att fundera ut ett bra förvaring situation för din RV, kan du bevara din RV tak med ett minimum av krångel. Som en RV ägare, är det viktigt att du tar hand om din utrustning så att den kan användas i många år framöver.

Du behöver:
plast presenning
. Bungee stubin.

Omfattar RV Tak


1.
Stretch en stor plast presenning på gräsmattan bredvid där RV kommer att parkeras när de inte används. Inspektera tarp för revor eller andra skador som gör att vatten för att samla in under. Med hjälp av en skadad Tarp kan resultera i stillastående vatten som skadar RV taket.
2.
Placera presenning över toppen av RV. Du kan behöva en partner och en stege för att se till att detta är ordentligt gjort, kom ihåg att vara försiktig när du glider på presenning över taket, vara medveten om skarpa kanter som kan fastna och eventuellt riva plast. Dra ner ordentligt på alla sidor när tarp är på plats för att kontrollera att den är helt tätt.
3.
Fast bungee stubin till hörnet kragarna av tarp och säkra den andra änden av sladdarna till fästpunkter på RV som stänkskärm eller hjulhusen. Arbete i ett diagonalt mönster förankra sladdarna till RV, flyttar från höger bak till vänster, etc.
4.
Fortsätt att förankra de återstående bungee stubin längs fram, bak och sidor . Använda åtta sladdar kommer att ge en snäv passform som kommer att stå upp även i stormigt väder och starka vindar. Tätheten av passformen är vilka garantier tätskikt under lång tid.
5.
Kontrollera fästpunkterna och tyget själv för skador ungefär en gång i månaden. Detta behöver inte vara väldigt detaljerade. En enkel promenad runt och okulärbesiktning kommer att räcka för att se några problem har dykt upp som behöver omedelbar uppmärksamhet.


Relaterade artiklar


hur man använder laser tråka syn
gummi-sula kontra filt-sula vada stövlar
av saltvatten fiske
regler för sportfiske
hemgjord öring beten
hur man använder slice i Ping Pong
hur man använder basen av en grill för en brand grop
Hur du tar dykutrustning till Mexiko
Hur man knyter crappie jiggar
Fartyget akuta åtgärder