hur man väljer båtliv och marina kikare

hur man väljer båtliv och marina kikare

Funktioner för att leta efter när man väljer båt eller marin kikare

Du behöver:. .
Kunskap
.


1.
Behandling One.
Börja titta på kikare i 7 x 50 betyg sortiment. Dessa anses i allmänhet båtliv och marina kikare. Du kanske upptäcker att dina personliga preferenser varierar lite, men 7 x 50 kikare är en bra utgångspunkt.

På vatten, till skillnad från landbaserade kikare användande har hänsyn tas till båtens guppande rörelser. Någon befogenhet högre än 7x förstoring orsakar ofta att bilden ska visas skakig och otydlig. Det beror på att bilden är alldeles för stor för att hålla stadig i föränderlig miljö. Från objektiv, gör att den stora 50mm betyg mer ljus samlas in, passera genom kikare, och skapa klarhet och ljusstyrka i bilden.
2.
Behandling Två.
Vattentätning bör vara en prioriterad funktion i din båt och marin kikare. Även detta uttalande kan tyckas onödigt med tanke på du är på vatten, kan vattentät kikare vara ett rörligt mål. Många tillverkare använder olika termer för att främja sina kikare grad av tätskikt. Vad kan vara vattentät till ett märke kan betyda vattenfast, väderbeständig, eller något annat bevis för andra. Vara säkert och bara insistera på vattentät kikare. Betrakta alla andra "bevis" att vara mindre grad av täthet.

Tillsammans med vattentät kikare en också typiskt blir dimma provtryck och rosttrögt funktioner. Dimma proofing är ett resultat av att pumpa ut luften ur kikare och fyller det utrymmet backa upp med kvävgas och sedan O-ring tätning kikaren. Rostmotstånd är ett nödvändigt inslag på eller nära vatten, i synnerhet mot saltvatten spray. Båda funktionerna är normalt en biprodukt av vattentäta kikare.
3.
Behandling Tre.
Linser Coating. Eftersom mycket av din tid kommer att spenderas på vatten måste du kampen mot bländning och reflexer från solen och vatten. Linser beläggning minskar reflektionerna och blänket. Vid ett pris. Ju mer kikaren optiska linser är belagda desto större effekt mot reflektion och bländning. Men en av de största faktorerna för att öka priset på kikaren mängden ytbehandling av den optiska glasögon. Fler linser beläggningar lika bättre kikare på en högre kostnad.
4.
Behandling Four.
Komfort och Holding. Leta efter vattentät kikare som främjar en funktion kallad gummi bepansrade beläggning. Denna beläggning uppfyller två funktioner. Första ger det skydd för kikare mot stötar och repor. Men lika viktigt, hjälper det att skapa en yta på kikare som är lätt att greppa och hålla. Släppa kikare kan orsaka skador och tenderar att försvaga kikare inre vattentäta egenskaper.
5.
Behandling Five.
Linser omslag. Dessa omfattar används för att täcka de främre objektiv och den bakre linser när kikaren inte används för att skydda dem från repor och stötar. Leta efter omslag som fysiskt sitter kvar på kikaren när det tas bort från linserna. Kom ihåg, du är på vattnet och lös mössor typiskt antingen faller överbord eller snabbt förloras. Vrid upp eller vända nedåt linser omfattar två typer som sitter kvar och är just flyttat ur vägen när kikaren används.
6.
Behandling Six.
Halsrem och seldon. Många tillverkare inkluderar kikare Nackremmar eller axelremmar axel som tillbehör till köpet. Även om inte alltför bekostnad, är det en onödig förlust av misstag släppa ett bord och se det sjunka nedåt. Bättre kvalitet vattentät kikare, särskilt de som syftar till segling och marina aktiviteter, ofta erbjuda marina grad flytande nackband eller axelremmar.

tips och varningar


 • Var uppmärksam på kampanjerbjudanden rörande "vattentät". Många tillverkare använder olika begrepp som vädertätt vattenresistent, och andra typer av "bevis" för att främja deras fordringar av tätskikt. Insistera på bara termen vattentät och överväga alla andra fordringar som mindre grad av täthet.


 • Relaterade artiklar


  hur videor ström jakt
  hur man hanterar en kajak
  hur man gör en mycket robust repstege
  hur man väljer paintball utrustning
  Vad är standard fisknät gjorda av?
  hur Thermarest kuddar arbete
  vad man ska bära i backcountry
  utrustning för vildmark first responder
  hur man rengör pistolen sevärdheter
  båt förankring tekniker