huskurer till anti-dimma ansiktsskydd för snöskotrar

huskurer till anti-dimma ansiktsskydd för snöskotrar

När ute i snön, om snowboard, skidor eller rider på en skoter, är den viktigaste aspekten att hålla din vision klar så du vet exakt vad som är framför dig. Goggles ofta dimma upp, dock farligt att begränsa din synlighet. Men det finns flera metoder att använda för att anti-fog ansikte sköldar för skoteråkning

Saliva

Enkel saliv är marginellt effektiv och gratis. Detta är en enkel teknik för att skära ned på imma. Innan du går till snön, ta ut din skyddsglasögon och spotta i glasen, och torka den runt med en mjuk trasa. Låt det torka över natten. Detta kommer att skapa en tunn klar film över linser som kommer att skydda den från imma upp.

Diskmedel

I likhet med spott-och-torka teknik, men mer sanitära, är att sätta en liten mängd diskmedel i en skål med vatten, blanda det och sedan använda blandningen att tvätta ur insidan av glasögon. Torka inte glasögon, men i stället låta dem lufttorka. Den tvål och vatten torkar för att skapa en tunn, genomskinlig film som kommer att bromsa imma. Tandkräm fungerar också. Gnid den över linser, rengör med vatten. Detta lämnar en film också.

Korrekt storlek Goggles

glasögon som inte passar är mer sannolikt att dimma. Kontrollera när du köper glasögon och masker som de är rätt storlek och passform.

Övrigt

Ta inte bort dina glasögon förrän efter snöskoter.


Relaterade artiklar


hur man målar en cykelhjälm
hur man köper en begagnad snöskoter
Coleman fällbara husbil historia
hur man installerar två batterier avbröt switchar för båtar
hur man använder bacon som betesfisk
kajak självräddning tekniker
Hur man knyter blyad lina till en ledare
Vilken storlek spö att för fiske använda
hur buff plast
hur man säkert få till en kajak