information om finkar

information om finkar

Av de 145 arter av finkar i hela världen, 16 ras inom gränserna för Nordamerika. Finkar är en liten till en medelstor fågel som besitter en konisk formad lagförslag, ljusa fjädrar och typiskt röra sig i flockar

Storlek

Den tall grosbeak är den största av de norra finkar i USA, med några så länge som 10 inches. En av de minsta arterna bofink i USA är det mindre steglits, som sällan överstiger 4. 5 inches i längd.

Färger Finches finns i en mängd olika färger, och många är uppkallad efter den dominerande färgen på kroppen, till exempel lila Finch och den amerikanska steglits.

Geografi

Många av finkar är bosatta i norr, till exempel tall grosbeak och gråsiska. De enda företag söderut in i det kontinentala USA när maten blir liten eller vintrar för hård.

Diet

Frön utgör huvuddelen av en finch kost, med några, såsom den amerikanska steglits, föredrar frön av tistlar och andra som Vitvingad korsnäbb middagar uteslutande på frön från barr-träd som tall och gran.

Fun Fakta

finkarna är frekventa besökare i fågelholkar under vintermånaderna, med arter som lila bofink och kvällen grosbeak förtjust i solrosfrön.


Relaterade artiklar


hur att rigga en liten aluminium båt för fiske
hur man hittar en bra gymnastik program för ditt barn
Hur man knyter spinner bete
hur man olja en zebco fiske rulle
hur man får ett barn intresserade av fiske
hur man bygger coyote fällor
hur man använder Garmin på spåret
Hur man monterar ner riggare på båten
Hur ansöker man måla spöke glöd
hur man gör backcountry pizza