listan för små sångfåglar

listan för små sångfåglar

Den sångfåglar utgör den största av alla fåglar grupper i världen. Även känd som Passeriformes eller sittande fåglar, på grund av ordnandet av sina tår som tillåter dem att greppa en kvist eller kraftledning, den sångfåglar finns i många storlekar. Bland de största är korpar och kråkor, medan trastar som amerikanska robin och vild Blue Jay är medelstora sångfåglar i fråga om längd. Många av de sångfåglar är små, faller mellan 5 och 7 inches i längd.

Sångare

sångare är en grupp kända sångfåglar som har en mängd olika samtal och sånger. I Nordamerika I denna grupp ingår de arktiska sångare, svart-vit warbler, gul sångare, storlom warbler, Bachman's Warbler, tall sångare, prärie sångare, huvor sångare och andra. Sångare uppkallad efter delstaterna Kentucky, Connecticut och Louisiana bor i delar av nationen.

Wrens, Kinglets och Chickadees

Wrens är små och mycket energisk sångfåglar som lever i olika regioner. Den Wrens inkluderar Carolina Wren, den starr gärdsmyg, huset gärdsmyg, träsket Wren och starr Wren. Kinglets är en annan grupp av små sångfåglar representeras av fåglar som ruby-krönt SMÅKUNG och den gyllene-krönt SMÅKUNG --- uppkallad efter de färger som visas på topparna av deras huvuden. Den Chickadees, mesar och nötväckor är också små sångfåglar, ofta sedd i närheten av varandra, med den svarta-begränsade Chickadee, Vitbröstad nötväcka och tuftade mes allt populärt med människor som ger fågelfrö i matare.

Sparrows

sparvar består av en stor familj av diminutiva sångfåglar. De är mycket svåra att skilja från varandra i många fall med vissa markeringar på deras kroppar nyckeln till identifikation. Sparvarna annat området sparv, Vesper sparv, pilfink, Savannah Sparrow, räv sparv, träsk sparv, vit-krönt sparv, chipping sparv och vit-throated Sparrow.

M. fl.

Vireos som drillar vireo, gul-throated vireo, blå-headed vireo och vita ögon vireo faller definitivt in i petite Songbird kategorin. Huset Finch och den lila fink också gör det. Den amerikanska steglits, tallen sisken, östra Phoebe, den östra TYRANNFÅGEL och östra trä pewee är alla små fåglar. De flugsnappare är en annan gäng små sångfåglar, bland dem minst flugsnappare, oliv-sidig flugsnappare och vide flugsnappare.


Relaterade artiklar


hur man vada över en flod
hur att rigga skära bete för fiske
vad är en backcountry?
hur man gör en hållare salt block
om dykning i South Carolina
hur man ned rigga för fiske
shotgun fat buckla avlägsnande
hur man gör enkla kajak tillbehör
hur du installerar en låsning tjänst för en liten båt eller släpvagn
hur du lägger medan trava i en engelsk sadel