mat som rådjur äter i Texas

mat som rådjur äter i Texas

Texas är en Deer Hunter paradis med trophy-klass spänn spridda över staten. Rådjuren i Texas inte växer stora horn av en slump. Ranchägare gör ett fantastiskt jobb att förvalta besättningar och levererar massor av mat källor. Typiska Texas jordbruk ger bara en liten del av födokällor för rådjur, så många rancher införliva mat tomter i sina program för hantering.

Örter och Bläddra

Deer är idisslare, som tugga sin idisslar och koncentrera utfodring mönster på örter och Bläddra-blad och kvistar av vedartade växter. Dessa växter leverera en riklig mängd protein och smälta lättare än gräs. Bläddra brukar finnas året runt, örter är inte alltid tillgängliga, eftersom de är känsliga för kyla. Whitetail rådjur är mycket känsligt och selektivt med örter och bläddra i de väljer.

Hard Mast

Hård mast, inklusive frukt och ekollon, är ett klassiskt födokälla för rådjur, och Texas rådjur är inte annorlunda. Områden som innehåller ett tungt koncentration av ekar kommer att locka ett stort antal rådjur. Som fruktträd grödor mogna och falla till marken, kommer rådjuren att flytta till dessa områden.

Mat Tomter

Under sensommaren och hösten månaderna kommer rådjur behöver extra foder när personen foder förlorar näringsvärde. Korrekt planterat livsmedel tomterna kan leverera de saknade näringsämnen för att hålla rådjur besättningarna friska. Möjliga växter för plantering falla är klöver, alfalfa, havre, vete eller råg. Titta på Tecomate, Bio-Logic, eller Whitetail institutet mat komplott mixar för att komplettera de livsmedel som står till rådjur. Många rancher som hanterar trofén kvalitet Whitetail dollar upprätthålla en året-runt-program för livsmedelsbistånd intrig som kompletterar den naturliga foder.


Relaterade artiklar


hur de ska jaga jackrabbits
hur man skjuter lerduvor ordentligt
hur man gör en hög stag i kajak
hur man hanterar situationer airsoft engagemang pow
båtägare guide till ledningar
hur man vinner på Dart cricket
texas rådjur jakt
hur tomgång en båt motor
hur man installerar en tank rv ackumulator
hur man installerar berg barer