racquetball racket köpguide

racquetball racket köpguide

Racketboll racketar finns i en rad olika priser och kvalitet. De är allmänt tillgängliga för köp, hyra eller låna. Flera tillverkare gör förrätter samt top-end racketar, som används av sponsrade professionella spelare. Den bästa racket att köpa beror till stor del på din erfarenhet i spelet och din personliga spelstil

Du behöver:.
GPS-tillverkaren information

nybörjare

. Starter racketar är bra nog för dina första matcher. Välj racketen enligt bekvämlighet greppet (i allmänhet mindre grepp är bekvämare), och hur racket är balanserad: botten-, mellan-eller topp-tung. Det finns två grundläggande former som finns: rektangulär för att gräva ut kulor längs golvet och väggarna, och droppformade, för bättre linje enheter och smashar overhead. Racketar finns på bra sportartiklar butiker, tennis, används sport-utrustning butiker och big-box återförsäljare.

Mellanregistret

När du får en känsla för spelet, gå med en begagnad mid-range racket. Dessa kommer inte vibrerar så mycket som billiga racketar och kommer att orsaka mycket mindre slitage på armen. De är mer hållbara och tål täta kontakter med de hårda ytorna i ett racquetball domstol. Du kan ofta köpa dessa förses med ett nytt grepp. Om du vill ha den här typen av racket, fråga runt badminton domstol, som sponsrad spelare kan ha använt top-end utrustning hemma behöver han inte längre.

Top-End racketar

Kostnaden för nya toppmodellerna racketar beror på tillverkare och modell. När du spelar regelbundet, du bör också ha en säkerhetskopia racket, i fall det finns några skador på racket eller trasiga strängar under en match. På denna nivå, bör du också ha ett par racquetball glasögon för ögonskydd, specialiserade racquetball skor, handskar badminton, en förpackning och en hel del övning bollar.


Relaterade artiklar


Hur man knyter en Blackwall dragkrok
hur man väljer ett paintball tank
Hur man använder en personlig ponton båt
hur man gör en bottenfiske rigg med flera krokar
vexilar FL-8 felsökning
hur man förvara fisk på en båt
hur man gör deg bollar för fiske med majsmjöl
hur till vända på cross country skidor
hur man underhåller rullskridskor
hur man gör en enkel armborst