bra beten på randiga bass

bra beten på randiga bass

Randig bas är bland de mest populära och smakrika sport fisk sportfiskare gå till. De är lätta att filén och kan tillagas över öppen eld eller i ugn. Randig bas är ganska lyhörda för åsynen av ett lockbete och om du är patient vid fiske efter dem har du tur

tillåtna kontakter

När du behöver göra en ganska djup rösterna för att gå efter din Striper, kommer du vill använda simning pluggar. Om du är ute efter dem i dagsljus, använder gul pluggar. Om du är ute efter dem i skymningen eller när det är mörkt, använd svart simning pluggar. Ge dem en bra skådespelare och sedan hämta dem i långsam hastighet. Detta gör läppar Lure (som liknar en liten fisk) göra en egen rörelse som kommer att fånga uppmärksamheten hos den aggressiva bas.

Poppers

När det finns en stor aktivitet på en sjö du kan hitta randiga bas nära ytan. Detta är det dags att använda en Popper. Det Popper ska skickas ner i vattnet och sedan hämtas med en hård sprack. De locka bör göra ett knäppande ljud när den når ytan. Att buller kommer att hjälpa aggressiva matare som muskies, gäddor och stripers.

Näbbgäddfiskar

Näbbgäddfiskar locka är ett bra verktyg att använda när man går efter stripers på natten. Deras agerande i vattnet imiterar tobis och som kommer att få uppmärksamhet av randiga bass. Efter gjutning av Näbbgäddfiskar, föra dem tillbaka sakta och stadigt, eftersom det kommer att efterlikna den hastighet och takten i tobis.

Bucktails

Om du är bege sig in på djupare vatten, se till att du har din bucktail lockar med dig. Vissa fiskare vilja ersätta bucktail i slutet av lockelsen med fjädrar, men du behöver inte gå till så mycket besvär. Stripers är lika benägna att bita om du håller dig med den ursprungliga svansen och lägga till lite fläsksvål till det. Ta med din bucktail upp långsamt när du hämtar. När du slår på veven, se till att dra upp hårdare på den tredje eller fjärde varv. Detta kommer att göra Striper tror att den kommer efter en levande fisk.


Relaterade artiklar


effekterna av cykel säkerhet
hur man kan planera en kajak tur
hur man ska gå nors fiske
hur man gör en fiske spjut
hur man avfetta stål fällor
hur man fixar en Kryptonite lås
Hur man säljer rådjur hjorthorn skjul
hur du ställer in en rulle Penn baitcast
hur man skiljer gevär ärenden från pistol fall
instruktioner för en bar provtavla