brun skalbagge flugbindning instruktioner

brun skalbagge flugbindning instruktioner

Den bruna skalbaggen är en mycket produktiv, enkel att slips, markbundna torrfluga mönster som fungerar bra under de varma sommarmånaderna då fiskade i närheten av banker eller stränder floder och reservoarer. Dess profil, färg och storlek gör den till en läcker bit för även de weariest av öring

första stegen

Clamp din favorit torrfluga krok i storlek 12 med 18, i din skruvstäd. Knyt på din 70-denier brun tråd precis bakom krokögat och linda ett lager av tråd bakåt över krokskaftet tills direkt över hulling på kroken.

Binda Body

Klipp en 1 /8 tum breda band av brunt slutna celler skum, trimma den ena änden till en punkt och slips skummet remsan i, förlängning bakåt av punkt direkt ovanför kroken barb. Därefter vrider en liten mängd brunt torrfluga dubbning på din tråd och linda en liten, knubbig kropp mot krokögat och se till att lämna tillräckligt utrymme för att knyta av kroppen och lägga till ett par ben och skapa ett huvud. Därefter med din kropp bildas, skapa fyra ben, två på varje sida, genom att vika en liten brun gummi ben runt din tråd och inslagning ner det, vilket skapar två ben från en strand, och trimning dem lika längden på kroppen. Upprepa denna procedur för de andra två ben på den andra sidan.

Slutgiltiga justeringar

Med din skum bunden i, kroppen dubbade och ben till, dra remsor av skum stram över hela kroppen på flugan och linda den ner direkt framför benen och bakom krokögat. Trimma skum så att en liten del av den sträcker sig över krokögat för att skapa ett huvud som är lika långa ungefär en tredjedel av storleken av kroppen. Wrap din tråd bort av skummet och tillbaka på kroken direkt bakom ögat och lägga till ett par HALVSLAG knutar av bindtråden. Klipp av din tråd, tillsätt en droppe huvud cement extra hållbarhet och fiska!


Relaterade artiklar


spinner fiske information
racquetball racket köpguide
hur man kan planera ett besök i Eagle Creek Indianapolis
hur man bygger en docka låda
vad rengör kalkavlagringar om hissar aluminium båt?
hur man väljer en pistol skåp
hur fåglar jaga höglänta
New Mexico Whitetail rådjursjakt
hur du tar bort y ben filéa en gädda
hur man hyra jakt egenskaper