hemlagad Soft Air kurs

hemlagad Soft Air kurs

Soft Air kurser bör inrättas i ett område där airsoft kulor kan stapla upp och vara kvar på golvet eller marken, eftersom de är svåra att rensa upp en gång sparken. Dessa hemmagjorda airsoft kurser är oftast bäst byggs i skogen där man kan ha olika nivåer för att huka, dyka och skjuta från eller i ett utrymme eller lager där hindren kan sättas upp och kulor kan samlas senare

Du behöver:.
Mjölk lådor.
Buntband, bungee stubin, tejp eller andra fästelement.

i skogen

Genom att bygga din hemgjorda Soft Air kurs i skogen, kan du skapa ett antal unika hinder för dig att träna dina airsoft färdigheter. Gräv diken som kan fungera som diken. Häng mål från träd som du måste skjuta innan du kan gå vidare till nästa avsnitt. Pile pinnar eller stenar du måste klättra över för att göra saker svårare. Lämna stora bitar av skräp mot träd, som du måste skjuta din airsoft kulor till. Försök bara att plocka upp lösdrivande airsoft kulor som hamnar på marken, eftersom de inte är biologiskt nedbrytbara.

I lager

Om du har tillgång till en tom lagerlokal, kan en airsoft naturligtvis vara byggd av föremål utgör inom den. Ta högar av däck och skapar hinder från motståndare airsoft kulor. Skytte mål genom hängning däck är också ett bra test av din skjutskicklighet färdigheter. Soptunnor kan tas in för att skapa andra hinder, och stegar kan ställas in för dig att klättra upp på och enkelbeckasin mål från toppen. Det bästa med att ha en hemmagjord airsoft kurs inom ett lager eller stängt område är att du kan sopa upp airsoft kulor när de har fått sparken och återanvända dem eller släng dem ordentligt.

Säkerhet på kurs

Bär alltid ögonskydd, oavsett om du fotograferar Airsoft guns med motståndare som kommer åt andra hållet. Dessa små bitar av plast resa snabbt nog för att ta ögonen ut och även en rikoschett kan göra det om du är på din kurs att göra enkla mål praktiken. Bär stoppning på kursen när du spelar mot motståndare för att skydda dig hud mot plastkulor. Var noga med att hamra ner alla lösa naglar och säkra alla delar av utrustning som du sätter upp på din hemmagjorda airsoft kurs så att du inte skadar dig när du spelar.


Relaterade artiklar


hur man gör en rack flugspö
Vilka är måtten på en hästsko grop?
hur att rigga kanon downriggers
hur gör mål spel i bågskytte
gör det själv kajak stödben
hur man gör bojar för att markera fiskeplats
hur du tar bort en väg glid spackling
Hur är uggla pellets bildas?
Hur man knyter fiske lightning bug flugor
vad man ska leta efter i ett gevär för älgjakt