hemlagad gevär bipods

hemlagad gevär bipods

När ändamålsenligt konstruerade och monterade, kan ett gevär GEVÄRSSTÖD vara ett stöd för att förbättra noggrannheten av ett gevär genom att öka gevär stabilitet. Kommersiellt tillverkade bipods kan vara dyrt, vilket leder skyttar för att söka efter ett sätt att bygga sina egna GEVÄRSSTÖD. Det enklaste sättet att improviserade GEVÄRSSTÖD byggande är en teknik kallad "buffel pinnar. " Enligt den amerikanska arméns fälthandbok, "FM 23-10 Sniper utbildning och sysselsättning," buffel-minnen är den enklaste, snabbaste sättet för en Rifleman att bygga hemmagjorda gevär bipods.

Samling Material

Procure två längder på raka, jämna diameter trästolpar. Välj trä dymlingar från din lokala järnaffär om du inte är på fältet. Dessa kan vara allt från u00BE till 1 tum i diameter. Base längden på din dymlingar på om du kommer att skjuta från liggande, på knä eller off-hand positioner stående.

skaffa en längd av 550 fallskärm sladden tillräckligt länge för att svepa helt runt båda dina dymlingar flera gånger. Klipp nog sladden Linda minst fem eller sex varv runt dymlingar.

Se till att du även har en rulle på 100 mph band eller tejp. Detta kommer att användas för att omsluta fallskärm sladden wraps, i syfte att säkra sladden till dymlingar.

Sätter ihop

Tie ena änden av din fallskärm sladden runt mitten av en av dina dymlingar. Placera dymlingar sida vid sida. Wrap din fallskärm sladden runt två dymlingar tillsammans flera gånger. När du har kommit de senaste 6 till 8 inches av fallskärm sladd, börjar omslag återstående fallskärm sladden runt den inledande wraps, mellan de två dymlingar. Fäst änden med en överhandsknop runt en av dymlingar.

Linda fallskärm sladden och avsnitten mitten av dymlingar med 100 mph tejp för att säkra fallskärmen sladden på plats.

Tillämpning av Homemade Rifle GEVÄRSSTÖD

Fatta tag i den övre änden varje pluggen och dra isär dem så att GEVÄRSSTÖD utgör en "X" Placera stolpe av vapnet i skurk i X och ta tag i mitten av X med din icke-bränning hand. Detta gör att du kan styra vapnet med din eldning hand och ger stabilitet åt GEVÄRSSTÖD med din icke-bränning hand. Alternativt kan hela GEVÄRSSTÖD konstrueras med ytterligare en dymling, vilket gör det ett stativ men att lägga stabilitet.


Relaterade artiklar


hur du riktar in en karta med hjälp av en kompass
hur man demonterar en Shakespeare spinn gjutning fiske rulle
hur man tränar en häst till cirkel bakåt
hemlagad doft blockerare
boker kniv fakta
hur vinterförbereder inombordare vs utombordare båt
Hur man knyter en pålstek eller yachter Mans knut
hur man ankra en båt i floden
sig att rida din cykel bekvämt på vintern
hur man tillbaka en färdig båge för att öka dragkraften