hur du kan få en ny båt startmotorn i en MerCruiser

hur du kan få en ny båt startmotorn i en MerCruiser

Du Vrid nyckeln på instrumentbrädan på din båt och ingenting händer. Med nyckeln i "Run"-läge, mätarna på instrumentpanelen aktivera, det hörbara lågt oljetryck varningssignaler, men startmotorn på motorn inte aktivera och starta motorn. Eftersom mätarna arbete, är chansen att starta batteriet är laddat. Eftersom startmotorn inte engagerar sig och även sakta försöker starta motorn, är chansen att batteriet är inte bara låg på energi. Du behöver förmodligen byta ut en av de två startmotorn magnetventiler finns på MerCruiser-motorer.

Du behöver:
Helper
. Byte magnetventil.
Små nycklar.
12-volts testlampa.
Digitalkamera.

Diagnostisera problem


1.
Lokalisera de två magnetventiler på båtens motor. En (kallas slav magnetventil) sitter på toppen av motorblocket och är lätt att nå. Denna magnetventil har två tunga gauge röd tråd fäst vid den och en liten-gauge röd /gul tråd. Den andra solenoiden liknar en bil motor design och ligger ovanpå startmotorn. Det startmotorn ligger på den nedre babords sida av motorn (nedre högra om du är i båten, som vetter mot aktern, tittar på motorn). Beroende på båten, däck och motor monteringssystem, att få på andra solenoiden kan variera från ganska lätt att nästan omöjligt.
2.
Kontrollera slav solenoiden med en 12-volts testlampa först. Clip jordledaren av testet ljus till den negativa polen på batteriet eller metall del av motorn. Med nyckeln i läge "Av" trycker du på den av testet ljus för var och en av de tunga tråd terminaler. Man ska vara varm, den andra kall. Den lilla, röd /gula ledningen bör också vara kallt. Fortsätt att röra röd /gula sladden terminalen och har din hjälpare vrid tändningslåset till "Start"-läge. Ljuset ska vända på det som ledningen är strömförande. Nu rör de stora wireterminalen, som var kallt. Har hjälpare igen Vrid strömbrytaren till "Start"-läge. Om solenoiden fungerar, och du aktiverar nyckeln till "Start" energi som tråd.
3.
Kontrollera befälhavaren magnetventilen genom att peka på testlampa för att den tunga tjänst som den röda tråden från slaven solenoiden fäster. Det ska ge energi som hjälpare blir nyckeln till "Start". Håll nyckeln i "Start" och tryck efter strax under som är knuten till en koppar rem som leder ner till startmotorn. Om det inte är spänningssatt, är den viktigaste solenoiden funktionsstörningen. (Om den gör energi men startmotorn inte snurrar, du har förrätt problem. )

Byt Malfuntioning Magnetventil


1.
Fotografera solenoiden som skall ersättas med en digitalkamera för att se på under monteringen för att försäkra den nya monteras tillbaka och kopplas om på rätt sätt. (En handritade diagram kommer att fungera också. )
2.
Koppla den positiva batteripolen.
3.
Ändra slav solenoid genom att koppla ur sladdar, unbolting den gamla solenoiden, och ersätter och sätter tillbaka ledningarna.

vill ändra viktigaste solenoiden måste startmotorn först tas bort från den huvudsakliga motorn, sedan bort trådarna och solenoiden bort från startmotorn. I omvänd ordning, sedan tillbaka startmotorn och koppla in batteriet, båtens motor ska börja.


Relaterade artiklar


vad är dynamisk klätterrep?
hur du gör din egen bete Bass Fishing
tips och råd om tidig largemouth Bass Fishing
hur cool en camping tält
hur man bygger en docka låda
hur man byter svart diamant vandringsstav tips
hur man smörja ett rostfritt stållinor
hur man köper båt dewaxer
hur man gör en billig, billig ankare för en kajak
hur man identifierar fiskagn