hur du monterar & isär en M16 gevär

hur du monterar & isär en M16 gevär

Den M16/AR15 är geväret den längsta ämbetstiden gevär i USA: s militära historia. Utvecklad av Eugene Stoner i slutet av 1950-talet var de första M16s tas i bruk av US Air Force 1961. Sedan dess har M16/AR15 gevär har gått igenom fyra grundläggande modeller. Den ursprungliga M16 följdes av A1, A2 under 1980-talet och A3 i slutet av 1990. Dessutom har M16/AR15 haft tre karbin använt modeller, XM117, den CAR15, och nu senast, M4.

Församling och dis-monteringen är den första som de flesta soldater lära sig om detta vapen när soldaterna är under utbildning.

Du behöver:
M16/AR15 gevär systemet
. Bullet.

Demontering


1.
Kontrollera att vapnet är oladdat och rensas. Ta bort magasinet genom att trycka tidningen ut på sidan av vapnet och titta tidningen falla klara av tidningen också.
2.
Fatta laddning handtaget på baksidan av mottagaren och dra hårt i det bakåt. Inspektera kammaren att se till att det är tydligt.
3.
Leta upp låsbulten på sidan av mottagaren, ovanför pistolgrepp av vapnet. Tryck på denna stadigt med spetsen på en kula eller andra hårda, liten diameter objekt. Den övre mottagare av vapnet kommer att svänga fritt på denna punkt, ansluts endast i framåt låsbulten.
4.
Bort laddningen handtag och bult-carrier Group (BCG) från övre mottagaren vid denna tidpunkt. Tryck framåt låsbulten gratis om en komplett dis-montering krävs för rengöring.
5.
Lägg övre och nedre mottagare och laddningen handtaget åt sidan. Inspektera BCG några synliga skador och sprickbildning.
6.
Demontera bulten behålla sprinten-pin från sidan av BCG. Detta är den lilla fyrkantiga huvud stift som syns i utskurna spärr under gasröret ventilen.
7.
Ta bort bulten och tändstiftet från BCG. Undvika ytterligare demontering vid operatörens nivå.

Församlingen


1.
Tillbaka tändstiftet och skruva i BCG. Byt ut bulten behålla sprinten stift och se till att det är fritt att röra sig i BCG.
2.
Placera laddningen handtaget halvvägs in i de övre mottagaren och skjut BCG i innan du för kompletta enheter fram emot ett låst läge.
3.
Skruva i den övre mottagaren gruppen på den nedre mottagare och ominstallera behålla stiften. Placera byta vapen säkerheten på säkra och se till att utlösa fungerar korrekt under genomförandet av en standard funktioner kontroll av M16/AR15.

Tips och varningar


 • alla enskilda vapen i M16/AR15 familjen är demonterad och tillbaka på samma sätt.
 • Ta inte isär din M16/AR15 utöver den nivå som beskrivs. I enlighet med U. S. Army Field Manual "FM 3-22,9 Rifle skytte," detta är den enda tillåtna dis-församling vid operatörens nivå. Eventuella ytterligare dis-församling bör begränsas till godkänd och utbildad armorers.
 • skjutvapen kan vara potentiellt farliga verktyg. Följ alla gällande säkerhetsbestämmelser och föreskrifter. Kontakta den nationella tillsynsmyndigheten för att få hjälp med att lokalisera ett skjutvapen Säkerhet Instruktör i ditt område.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar billiga utomhus redskap på internet
  kajak instruktioner
  hur du tar bort envisa fläckar båt
  hur man kasta en frisbee
  hur man kan utveckla en häst terapi program
  hur spolen en pflueger rulle
  hur man splitsar ett rep så det kommer att passera genom en trissa
  hur tråd båt elektronik
  typer av klättring skor
  hur man ska gå catfishing för Flathead havskatt