hur du ställer in en Shakespeare rulle

hur du ställer in en Shakespeare rulle

Shakespeare Fiske tillverkar en rad populära snurrande hjulen för färsk-och saltvatten mete. Hjulen är kända för sin gjutning noggrannhet, hållbarhet och användarvänlighet. Att sätta upp en Shakespeare innebär buffra rullen med linjen, installera handtag och montering av kompletta enheter på ett metspö. Alla dessa uppgifter kan genomföras på mindre än en halvtimme, så ägaren av Shakespeare kan gå vidare med de viktigare verksamhet fånga fisk

Du behöver:.
Shakespeare rulle.
Rod.
Fiskelina.
Kniv eller sax.
Snap svänger.


1.
Montera Shakespeare rulle på en käpp för att göra det lättare att handskas med. Fötter rullen glida under rullfästen på staven. Baksätet är justerbar för att glida över foten av Shakespeare rullen och sedan fastnar i stället genom att vrida en låsmutter medurs på stången handtaget.
2.
In rullen handtaget genom sida hål i rullen kroppen, antingen för vänsterhänta fiske (handtag installeras från vänster) eller högerhänt fiske (in handtaget på höger sida). Fäst handtaget på motsatta änden med det gängade locket medföljer Shakespeare rullen.
3.
Tråd ny linje genom staven spets och varje rad guide på stången ner till Shakespeare rullen , sedan in raden under tråden bete som sträcker sig över hela spolen
4
Linda linje flera varv runt spolen, knyt den med en överhandsknop och sedan klipp överskottet. . linje.
5.
Lägg rad i spolen genom att vrida rullen handtaget i stadig takt, ungefär en full rotation per sekund, tills linjen når fyllnadsmärket på insidan av spolen keps.
6.
Kapa linan, och knyt en kick vridbart till ända med en knut clinch.

tips och varningar


 • ljusare linjen, desto mer linje som kan buffras på Shakespeare rulle, så önskar en linje vikt inte tyngre än nödvändigt.
 • Överbelasta inte Shakespeare rulle med lina. Om rullade linje går längre än läppen av spolens lock, kan det lossna från rullen i tjocka, trassliga slingor som snabbt kommer att morra. Detta sker alltid under gjutningen och resulterar ofta i en förlorad fiskedrag eller rigg.


 • Relaterade artiklar


  hur man värdera ett båt
  hur man byter slitna skoter hyfax
  silva kompass säkerhet
  hur man gör en dödskalle montera
  Hur vet jag vilken storlek kajak är bra för mig?
  hur de ska jaga med en lumbala pack
  hur man bygger en egen säd slänga spel
  Varför finns det kontrollerade jakt på utrotningshotade djur?
  hur du ställer in växel saltvatten fiske
  Varför kan inte folk med migrän att dyka?