hur man använder plast mjölk backar lära sig att åka skridskor

hur man använder plast mjölk backar lära sig att åka skridskor

Att lära sig att åka skridskor kan vara en utmaning för många barn, och skridskoåkning kan vara särskilt svårt, tack vare den hala ytan, tunn skridskoskenor och utsikterna för hårt faller. Det är därför många lära-att-skate program och ishallar erbjuda skridskoåkning balans hjälpmedel för att bygga upp förtroendet. Mjölk lådorna är lätta att hitta och använda som en skridsko stödet på en rink eller skridskor damm

Du behöver:. .
Mjölk häckar
Buntband, bungee stubin, tejp eller andra fästelement.


1.
Hitta robust mjölk lådor. Loppmarknader och butiker sparsamhet är ett bra ställe att hitta äldre, fast lådor. Om du köper nya lådor från en massa återförsäljare eller hem förbättring butik, se till att de kommer att hålla för är lutat på. Mjölk låda-formad, lätt förvaringskärl kanske inte lämpar sig som skridskoåkning hjälpmedel.
2.
Beroende på höjden i början åkare, skorsten och kontakt mjölk backar med en säker fästanordning som buntband, tejp eller sladdar bungee. Lådorna ska stå om midjehöga för åkare, så han kan hålla på och känna sig trygga lutar sin tyngd på dem. Kontrollera att lådorna passar ihop tätt och inte skakar. .
3
Ta lådorna till ishallen eller skridskoåkning damm, och låt den nya åkare använder dem som en rullator: Håll sidor av den övre lådan kan han skjuta struktur framför av honom och använda den för att hålla balansen. Efter att ha lådorna för att hålla fast kommer att hjälpa honom att få självförtroende och bli bekväm med skridskoåkning.
4.
När åkaren är bekvämt att flytta runt på isen med mjölken häckar, har honom röra sig långsamt bort från stödd på lådorna: Han kan hålla på med bara en hand för en stund, vid behov, och så småningom släppte helt och hållet.

tips och varningar


 • Om du ska till en offentlig skridskor session på en rink, i förväg kontrollera så att du kan ta med skridskoåkning hjälpmedel med dig.
 • Stapla inte mer än två eller tre mjölk häckar, eftersom strukturen kanske inte robust nog att fungera bra.
 • Ta inte mjölk backar från lokala företag som bekvämlighet eller dagligvaruhandeln. Det är stöld.


 • Relaterade artiklar


  hur man bifoga en propan tank till en camping spis
  hur du ställer in Eureka förlängd vistelse tält
  hur stor en dykning mask för att möta storlek
  hur du ställer in ett murmeldjur tält
  hur man hanterar en kajak
  hur man gör träd steg
  båt säkerhetstips
  hur man fiskar med artificiell cocahoe promelas
  hur man målar över en tegelvägg
  hur man hittar billiga utomhus redskap på internet