hur man producerar fiske maskar

hur man producerar fiske maskar

Skapa din egen fiske mask gården kan du spara pengar på bete, tjäna pengar åt dig när du säljer din produkt till andra sportfiskare, och har den extra fördelen att producera rika kompost för din trädgård. Det enklaste bete maskar att producera är röda maskar. De bor närmare markytan än daggmaskar och har därför bättre förutsättningar att frodas i grunda miljön i en komposten. Dessa maskar återge även mycket snabba, åtta maskar kan bli 1. 500 i så lite som sex månader

Du behöver:
plast bin. .
10 pounds strimlad tidningar, kartong eller skrivarpapper.
1 gallon trädgårdsjord.
4 liter vatten.
4 pounds röda maskar.
Stora blad av plywood eller plast.


1.
Välj din container. Röda maskar är inte kräsen om sin livsmiljö, en plastback som är en fot djup, två meter bred och tre meter långa kommer att fungera bra
2
Förbered sängar för. . dina maskar. Strimlad tidning, kartong eller skrivarpapper göra alla bra mask sängkläder, du måste ca 10 pounds av papper att fylla din container.
3.
Tillsätt en liter trädgårdsjord att dina papper sängkläder att ge grus maskar behöver för matsmältningen.
4.
Tillsätt fyra liter av vatten och häll vattnet i sakta och rör papper och jord som du går så att sängkläder blir ordentligt fuktig, men inte uppblötta
5
Vänta två dagar efter att förbereda sängar. . innan du lägger maskar till papperskorgen. Denna försening är nödvändigt eftersom de sängar kan hettas upp vid första och denna extra värme kan skada din maskar.
6.
Tillsätt ca två pounds röda maskar för varje kilo matavfall ditt hushåll producerar varje dag. Du kan få din första lager från en lokal bete butik.
7.
Mata dina fiskar maskar växtbaserad mat avfall. Kött och ben kan orsaka din komposten för att utveckla en illaluktande lukt, vilket i sin tur kan locka gnagare och andra skadedjur.
8.
Feed genom att trycka tillbaka den övre tum eller så av sängkläder , lägga till mat och täcker det med tum av sängar. Du behöver inte slipa eller på annat sätt förbereda maten innan den läggs till papperskorgen.
9.
Placera maten i olika sekventiella platser i papperskorgen varje gång du mata dina maskar undvika att avslöja ruttnande matrester.
10.
hålla en temperatur mellan 60 och 80 grader Fahrenheit för optimal tillväxt och reproduktion av dina maskar. De tål temperaturer så låga som 40 och så högt som 90, men dessa villkor är inte idealiska.
11.
Harvest större maskar från din bin två månader efter installationen och varje månad efteråt .
12.
Dumpa kompostbehållaren på en plywoodskiva eller plast i en konformad hög. Som maskar gå in djupare i högen för att undkomma ljuset, ta bort den övre några inches av kompost. Vänta ett par minuter för maskar att röra sig djupare igen, och upprepa tills det mesta av komposten är borta och du är kvar med en hög av mestadels maskar.
13.
Bered nytt strö i din bin och retur ägget fall och mindre maskar du inte skörda till den nya sängar.
14.
använda den insamlade komposten på din trädgård eller krukväxter.

tips och varningar


 • Använd endast de svarta och vita sektioner om att använda tidningspapper för din mask sängkläder, färgen ut kan innehålla färgämnen som är toxiska för maskar.


 • Relaterade artiklar


  lätt scout hantverk
  hur man kan stoppa glasögon och hjälmar cykla från imma
  Båten vindskydd: Lexan vs plexiglas
  hur man väljer en flod för forsränning i North Carolina
  hur man använder makt bete
  hur att rigga en Bobber för steelhead fiske
  Hur man testar hjort doft produkter
  hur man spola utombordare
  hur man byter en motor kopplare
  Hur får man en båt på toppen av en lastbil