hur man undviker bärgning rättigheter på båten bogsering

hur man undviker bärgning rättigheter på båten bogsering

Bärgning rättigheter har en lång historia i sjörätt, och det finns ett antal vanföreställningar om "räddning rättigheter" när det gäller marina bogsering. En av dessa är tanken att någon kan göra anspråk på båtens ägare bara genom att skicka dig en bogsera linje. Som framgår av avdelning 40 i US Code of Federal Regulations, "Marine räddningsaktioner i allmänhet i fem kategorier: flytande bärgning, offshore bärgning, flod-och hamnen clearance, last bärgning och bogsering räddning"-som bogsering dig i när du slut på gas.
1.
Läsa och underteckna bogsering avtal som anger det belopp du betalar för bogsera innan du låter någon sätta en bogsering linje eller betsel på båten, eller innan du passerar en linje för dem att få ett släp. En missuppfattning är att om du raden till bogsering fartyget, du undviker rädda eftersom bogsering fartyget "bara bidragit till en pågående insats. "
2.
Gå med i en organisation som erbjuder bogsering som en av dess fördelar. The Boat Owners Association i USA och SeaTow är två av de mer kända organisationerna av denna typ.
3.
Låt dig bogseras endast om du är oförmögen att utföra reparationer eller erhålla annan hjälp, till exempel tillräckligt bensin att göra det till närmaste hamn. Kom ihåg att även om det är Kustbevakningen hjälpa dig, kommer du att faktureras för både utförda tjänster och varor som används eller förbrukas, precis som om du fick hjälp av någon annan organisation.

Tips och varningar


 • Kontrollera bränsle och utrustning innan du går ut. förebyggande är det bästa sättet att undvika rädda avgifter
 • Om någon operatör försöker "påstående rädda" bortom en skälig avgift för bogsering av hotar att överge dig utanför porten, eller försöker att få din båt, ring Kustbevakningen på VHF kanal 21 och begära assistans.
 • aldrig frivilligt överlåta kontrollen eller ägande av ditt fartyg på grundval av "räddning rättigheter" utan en ordentlig domstolsbeslut.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansöker klistermärken till en kajak
  Vilken storlek co2 tank ska jag köpa för paintball?
  hur man använder ett strykjärn stå blomkruka som hängare för din lykta
  hemlagad bil ställ för kajak
  hur man installerar berg barer
  hur man sponsra Livestrong utmaning
  hur man rigga en kajak fiske låda
  hur man uncock ett paintball gevär
  hur du vill justera en Ruger Blackhawk bakre sikte
  var man kan köpa Intex filter pool