tekniker för att binda ner en kanot

tekniker för att binda ner en kanot

Väl i vattnet kanoter är nådig och lätt att styra, men på land kanot kan vara besvärligt att navigera, särskilt när det gäller att transportera den med fordon från ditt hem eller campingplats till vattnet. Göra denna process så enkel som möjligt kommer att göra din tid ute på sjöar eller ännu roligare, så här är några tips och tekniker för att binda en kanot

på en bil Top

Först av allt, om att transportera en kanot kommer att bli mer än ett one-time tillfälle för dig så kommer du troligen vill- och förmodligen behöver-att investera i ett takräcke. När du har löst problemet takräcket, Lägg en handduk eller filt över taket. Detta kommer att hjälpa till att mildra både biltaket och kanoten kroppen. Du kan också investera i skum vaggor ($ 15 to $ 20) eller till och med vaggor båt ($ 100) om du verkligen bryr dig om välbefinnande i din kanot.

Nästa du behöver ca 50 meter av högsta kvalitet rep, även beroende på storleken på din båt och bil du kan behöva mer eller mindre rep. Wrap ett rep runt båten fören och slips ena änden till den främre stötfångaren på passagerarsidan, sedan knyta den andra änden på förarsidan stötfångare. Sedan upprepa detta igen för aktern och tillbaka stötfångaren.

För ytterligare stabilitet och säkerhet, ta några spännband och säkra dem till takräcket när du linda dem runt båten. Om du vill vara ännu mer säker på att din kanot kommer att finnas kvar tills du är redo att flytta den, dra åt knutar, vilket garanterar att de inte lossnar.

I en pickup

Om du har en pickup, bör du ha en lättare tid att surra fast kanoten. Först skjuter kanoten i sängen i lastbilen. När den trycks upp mot hytten, en liten del av kanoten kommer förmodligen sticka ut från baksidan av lastbilen. Denna bakdelen av kanoten bör ha en övre fästpunkt genom vilket du kan Träd en rem. Om det inte finns någon sådan fästpunkt kan du linda remmen runt stolen inne i kanoten närmast baksidan av lastbilen.

Ta två avslutande ändarna på bandet och fäst dem till fästpunkter i pickup-en på vänster sida och en på höger sida. Återigen, om trucken inte har fästpunkter bör du kunna få genom att genom att binda avslutande avslutar varje sida av den bakre stötfångaren.

Säkerhetsföreskrifter

När du binda en kanot till en bil eller lastbil , alltid se till att använda högsta kvalitet rep och remmar. Av låg kvalitet leveranser eftersom inget annat finns eller om du inte känner att du har resurser att köpa dem kan leda inte bara skada på dina personliga saker, såsom din bil och kanot, men även i kroppsskada och andra oförutsedda olyckor .

Dessutom är det alltid en god idé att knyta en röd flagga eller någon annan märkbar indikator på baksidan eller toppen av kanoten för att varna andra fordon som du bär en stor belastning.


Relaterade artiklar


hur man kan beräkna höjden fallskydd
kajak rullande instruktioner
Vilken storlek pool minnet bör jag använda?
hur de ska rikta ett hagelgevär med öppna riktmedel
hur man skär en gaffel mountainbike
ridning tillbaka, engelska vs westernsadlar
hur man gör en framåt rulle
hur man rengör en Malibu kajak
hur man ladda skal shot gun
de bästa sätten att fånga stora fiskar